Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1021 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maria bitti gibi gözüktü. Ulti ve p1de öyle.
Sasaki ve who tam düşmedi gibi.
Ya düşmüşlerdir cp0 Okey masasında bunu konuşur.
Yada 1 tür daha donerlerde neyine dönecekler yani herkes şovunu yaptı
Luff'den önce kaybeder gibi olur ama kaybetmezler. O sırada Luffy'de gaza gelir Kaido'yu alır. Yada sOda bizi şaşırtıp gerçekten düşürür bizimkilerde yonkou indirmeye yardıma giderler. Artık hangisine giderlerse.
 
marco vs smoothie mi? :D
Smothie vs denjiro olacak ✍
Luff'den önce kaybeder gibi olur ama kaybetmezler. O sırada Luffy'de gaza gelir Kaido'yu alır. Yada sOda bizi şaşırtıp gerçekten düşürür bizimkilerde yonkou indirmeye yardıma giderler. Artık hangisine giderlerse.
Düşecek bence savaş analizi bölümü olacak işte.
Atıyorum bu taraftan 5bin kişi öte tarafta 8 bin kaldı f6 düştü bilmem ne
 
Birkaç savaş daha bittikten sonra bütün Uçan Altılı güç bela ayağa kalkar, hepsi yarı ölü hâldedir. Meydandakiler ürperir. Kınlara bandaj saran yardımcı oyuncumuz gelir hepsini tekler. :mincika:
 
Luffy'nin iki hamlede bir hakisini bitiriyor. Bitirmese böyle enerji verdirmesine gerek kalmaz. Hakisi biten bir tek Luffy gördük. Ona laf etmeyenler çok var ki ona laf edenler de Luffy'e laf atmak için ediyor Oda'yı eleştirmek için ya da sadece Luffy'nin hakisinin bitmesinin Luffy için haksızlık olduğunu söylemek için değil.
Hakisi biten bir tek Luffy'yi gördüğümüz için tuhaf bir durum bu ama Luffy lastik meyvesi temelli bir dövüş stili geliştirdiğinden vücudunu harap edecek şekilde dövüşüyor. Bir de yarın yokmuşçasına dövüşüyor. İkisi bir araya gelince de hakisi bitiyor. Hak hukuk boyutunu bilmem ama buraya kadar tutarlı. Oda, hem Luffy'ye, g4 aşırı güçlü bir teknik ama rakibinin işini 10 dakika içinde bitiremezsen düşmanının eline düşersin diyor hem de Luffy üzerinden diğer karakterlere, bakın elimde böyle bir güç var ama çok fazla kullanamam. Ben yokken idare edebilecek kadar kendinizi güçlendirin mesajı veriyor. Ben böyle yorumluyorum. Ayrıca tamam tayfa güçlü, tamam Bege ''kaptanları olmamasına rağmen saatlerdir Big Mom'dan kaçıyorlar, helal olsun'' dedi ama mevcut savaşta Luffy düşerse herkes düşer. Bu böyle bir seri ve bırakın da kendisini yenilesin çocuk. Luffy ölsün de seri mi bitsin. Oda'yı eleştireceksek, düşman tayfasını işleyiş şekli üzerinden eleştirmek ya da tayfanın gelişim sürecini aktarması üzerinden eleştirmek daha doğru olur.
 
Marco dikilecek mi King ile takışsın işte? Zoro bilinçli hashoku, bir de göz açarsa Kaido karşısında izlemek istiyorum @Rika :rolleyes:
İşte Cidden kafa karıştırıyor bilemiyorum. Yani Marconun mesela Kingi alacağını hepimiz biliyoruz. Diğer vsler gibi birşey göstermiyor bize o yüzden çekiniyorum.
 
Tam olarak bu yüzden Burgess hatta Bastille falan ezik görülüyor.Halbuki yerlerine göre güçlü adamlar.Burgess meyve yemeden altılı kadar neredeyse Who kadar güçlü olabilir falan.Ama işte bu algıyı Oda iyi yansıtamıyor.
Sabo Who's Who'ya tek atamazdı bence.
forum robini seviyormuş onu anladım. bu kadar ılımlı bayadır görmemiştim insanları.
Robin'i mi seviyorlar, yoksa dev ve çıplak Robin'i mi emin değilim. :d
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık