Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Jiraiya, Fukasaku & Shima vs. Uchiha Itachi & Hoshigaki Kisame

Kİm kazanır.


  • Kullanılan toplam oy
    176
Jiraiya'ya hiç kaybetmemiş olan Orochimaru bunu diyor ama ısrarla arkadaşlar İtachi'nin Jiraiya'dan korktuğunu iddia ediyor.
https://www.mangareader.net/naruto/140/5

İtachi, Jiraiya karşısında zorlanmaz bile. Şu seriyi bir baştan izleseniz mi acaba? Kisame vs Jiraya olsa orta zorlukla kazanır Jiraiya.

İtachi şu köy için ne ettiyse yaranamadı kimseye bak izleyenlere de yaranamamış. Adam Jiraiya'nın Konoha köyünde yaşayan tek güçlü karakter olduğunun farkında köyün savunulması adına Jiraiya'nın zarar görmemesi lazım. Akatsuki'deki elemanların her biri hayvani seviye potansiyel sahibiler. Sasuke vs Deidara, Kisame vs Killer Bee, Hidan ve Kakuzu vs Konoha Ninjaları karşılaşmalarını bir kez daha izlesin. İtachi diyor ki ikimizi birden alır hatta daha fazla kişiyle bile gitsek durum değişmez.

https://www.mangareader.net/naruto/144/9


Gai'nin 7. kapı açmadan alamadığı adamı Jiraiya, yanında İtachi ve başka Akatsuki üyeleri olsa bile alıyorsa, O birliği dağıtsınlar zaten. İtachi köyü korumak adına ailesini bile yok etmeyi göze almış. Akatsuki'nin içinden bilgi topluyor. Naruto için gelmesi bile yalan, çünkü Kuyruklu canavarları toplama işine 3 yıl sonra başlıyorlar ayrıca Shuhaku'dan başlamaları gerekiyor. Sıralamaya göre yakalamak zorundalar. İtachi Konoha'ya gelerek haberdar etmek istedi. Lütfen arkadaşlar seriyi tekrar izleyiniz.

Haa bir de sürekli 4 Paini indirdi filan diye söylenip duruyorlar. Adam yanına Myobokuzan'dan bir sürü kurbağa çağırıyor. Ona rağmen 3 tane indirebildi. Rokubi tek hamlede iki tanesini indirdi üstelik 6 Pain'e rağmen.
Dostum Rokubi olayları filler. Kuyrukluların sırayla yakalanması ise bir şehir efsanesi. Tek kuyrukludan önce mühürlenmiş kuyruklular var. Akatsuki belirli kuyrukluları yakalamak için takımlara bölünüyor, sen dur önce ben yakalayayım diye bir olayları yok.
 
Şu sitedeki anketleri çok seviyorum, fikrimin nasıl ve ne zaman değiştiğini bilmesem de değiştiğini görmemi sağlıyor. Önceden Itachi Kisame kazanır demişim mesela şuan tersini düşünüyorum.
Kisame'nin en büyük olayı rakibiyle savaşırken chakrasını emcürmek, Itachi'nin en büyük ve bilinen olayı genjutsuları. Bunların ikiside bu karşılaşmada işe yaramaz. Kisame chakrasını emerse muhtemelen kurbağaya dönüşür, Itachi genjutsuya alsa Jiraiya'nın yanındaki ustalar onu anında çıkarır genjutsudan. Itachi ile birlikte dövüştükleri için Kisame şu ertafı kocaman bir su kütlesiyle kaplayıp rakibininin hareketlerini kısıtlama olayını yapamaz, yapsa bile Jiraiya'nın bu durumdan kurtulmak için yapması gereken tek şey doğru kurbağayı çağırmak olur. Taijutsu olarak ele alırsak bence Sage modda Jiraiya iki kişiye karşı savaşıyor olsa bile dezavantajlı değil hatta avantajlı bile derdim. Itachi'nin Susanoo'su iş yapabilir belki ama aklıma bu ikilinin Jiraiya'ya üstün gelmek için yapabileceği başka bir şey gelmiyor. Amaterasu'yu da saymıyorum çünkü bundan Sasuke koşarak kaçıyordu neredeyse, Jiraiya'nın Sage modda bunu yediğini hayal edemiyorum.
Biraz abartmış gibi olucam ama bence Jiraiya Sage modda olmasaydı Kisame ve Itachi'nin tek başlarına bile şansları daha fazla olurdu.
 
Jiraiya çoklu dövüşlere uygun biri değildi diye hatırlıyorum. Itachi ve kisame'nin karşısında orochimaru olsaydı daha uzun dayanırdı ama o da yenilirdi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık