Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] EMS Madara vs. EMS Itachi

Madara vs İtachi kim alır?

  • Madara

    Kullanılan: 88 79.3%
  • İtachi

    Kullanılan: 23 20.7%

  • Kullanılan toplam oy
    111
İtachi:


Madara:


Sadece ninjutsu değil genjutsuda da usta. Tsukiyomi kullanmadan bile “çok kişiyle savaşırken bi uchiha genjutsu atamaz” lafını ters çıkardı. Adam koca orduyla savaşırken çöplerden birine genjutsu atıyor:


Genjutsusu raikage bile indiriyor hatırlayan vardır. Taijutsuya baksak fiziksel olarak çok hayvani biri zaten. İtachi yumruk atsa işleyeceği şüpheli. Herif bijuulara tekme tokat dalıyordu.

Flasback’lerdeki 10 yaşındaki madarayı anca alır itachi. Büyüyüp klan lideri olduğu hali itachi’yi fena harcar. Ms’ye gerek yok.
 
Ayakları olmayan susano nasıl en güçlü oluyor yahu ? Bunu itaçiye söylesen utanır sen yazmışsın.Perfect susano bile açamıyor itaçi çakrasızlıktan.İki amaterasu yapsa öbür dünyayı boylayacak adam ile klonlarına bile itaçinin açtığı susanodan daha büyüğünü açtıran adamı kiyasliyorsun.

Evet itaçi anca sınırsız cakrali hali ile Kabutoya değer olabilir.Onda da izanami olmasa bir şey yapabileceği yok.Kardeşi ile beraber icraat yapamiyorlardi Kabutoya karşı.


Şikamaruyu örnek vermen komik.Bir tarafta birbirini ilk kez gören iki adam var diğerinde yeteneklerini en ince ayrıntısına kadar bilen ve taktik yapıp plan kurgulayan bir adam var.Aralarındaki farkı anlayacak kapasite vardır sende artık.
Boş konuşmuşsun. Naruto serisinden zerre anlamadığın ortada. Eternal Mangekyou Sharingan olmadan Susanoo'nun o dev formunu uyandıramazsın. İndra ve Hagoromo çakranın saf hali olduğu için açmıştı. Ems olmadan Madara ve Sasuke de Susanoo'nun dev formunu açamamıştı. Bunun çakrasızlıkla hiç alakası yok. Kaldı ki İtachi çakrası zayıf biri değil. Bunu Sasuke ile olan mücadelesinden de anlayabilirsin. Sasuke, İndra reenkarnasyonu olduğu için zaten yüksek çakraya sahip üstüne bir de Orochimaru'nun lanetli mührü vardı. Sasuke'ye karşı gayet sağlam bir mücadele çıkardı ki amacı daha kardeşini Orochimaru'dan kurtarmaktı. İtachi'nin çakrasının zayıf olduğunu söylemek bir kere serinin mantığına aykırı. Daha yaşıtları biberonla süt içerken İtachi akademiden mezundu. Amaterasu yaptığı zaman yorulmasından dolayı çakrasının az olduğunu düşünmüş olabilirsin ki o da yanlış. Rikudou formuna ulaşmış Obito'nun çakrası yeterince yüksekken bir de Sakura'nın çakra havuzundan yardım alarak bir kaç boyut açtılar Sasuke'yi aramak için çakraları tükendi. İtachi'nin yaptığı Amaterasu çok yüksek miktarda çakra tüketiyor. Kısacası İtachi yüksek çakralı bir karakterdir. Yanlış bir algıya kapılmışsın. Kaldı ki Madara'yı yener demedim bile. Yorumlarımı üstün körü okuduğun anlaşılıyor.

Kabuto'ya karşı mücadele ederken Edo Tensei olduğu için gayet rahat saldırdı. Adamın Sennin olduğunu bilmiyordu. Kabuto, İtachi'yi biliyordu ama İtachi, Kabuto'nun dövüş biçimini ve neler yapacağını bilmiyordu yine de yapmak istediğini yaptı ve. Kabuto'yu alt etti.

Shikamaru konusunda söylediğin daha da komik. Shikamaru'nun analiz ederek düşmanlarını yenmesine kılıf bulmuşsun ama konu İtachi'ye gelince Madara'yı yenmesini mümkün görmüyorsun. Batman bile Superman'ın zaafını bilip strateji geliştirerek kendisinden milyon kat üstün rakibe kök söktürebiliyorken İtachi gibi zeka küpü birinin doğru bir stratejiyle Madara'yı alt edebilmesi mantıklı gelmiyor mu? Biz de biliyoruz Madara'nın daha güçlü olduğunu. Gaara vs Nidaime Mizukage arasında çok uçuk güç farkı vardı ama Gaara güzel bir stratejiyle Mizukage'yi yendi. One Piece'de akıl gerekli olmayabilir ama Shinobi dünyasında doğru bir stratejiyle en büyük güçler bile dize getirilebilir.

Aralarındaki farkı anlayacak kapasite vardır sende artık.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık