Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1005: Şeytan Çocuk

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    234
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onigashima başlangıcında yaptığım eşleşme tahminlerimden biri daha yarı yarıya tuttu sayılır. Robin vs Black Maria demiştim ama bir de Brook eklenmiş gibi görünüyor. Brook, Who's Who ile dövüşmeliydi. Who, Jinbe için pek zorlayıcı bir rakipmiş gibi hissettirmiyor. Dengi olduğunu varsaydığımız Sasaki, Franky'ye dahi üstünlük kuramıyorken Who Jinbe karşısında nasıl bir tehdit olacak anlamlandıramıyorum. Jinbe vs Jack ile Sanji vs Queen dövüşleri çok daha iyi olurdu bence. Bir de Usopp ve Nami, Tobi Roppo'nun iki üyesine karşı mücadele ediyorlar. Bu durumda Brook ve Robin'in yalnızca bir tanesiyle kapışmaları çok dengeli değil sanki. Benim Hasır Şapkalar için yaptığım eşleşme tahminleri şu şekildeydi:
Luffy vs Kaido
Zoro vs King
Sanji vs Queen
Jinbe vs Jack
Franky vs Sasaki
Brook vs Who's Who
Robin vs Black Maria
Usopp vs Ulti

Usopp ve Ulti'nin yanlarına Nami ve Page One'ı ekledi, bundan da memnun kaldım. Zoro vs King bu saatten sonra zor gibi görünüyor ama en azından diğerleri bu şekilde olsa çok daha keyifli dövüşler görürüz diye düşünüyorum. Bir fireyle bu listenin tutacağına ilişkin hala umudum var, ayarla bir şeyler Oda.
 
Sanji tam güçte bir Jack i asla yenemez.Eğer yenerse işte Jack ağır yaralıydı falan der ama en mantıklısı Sanji+Yamato vs Jack . Kimse itiraz etmez sanırım.:artiz:


 

Üye silindi 6810

Sanji tam güçte bir Jack i asla yenemez.Eğer yenerse işte Jack ağır yaralıydı falan der ama en mantıklısı Sanji+Yamato vs Jack . Kimse itiraz etmez sanırım.:artiz:


Tayfanın bu arc dan sonra yonkou tayfası kıvamı bişey olacağı için tekde ya jack'i yada Queen 'i devirecektir
 
Aslında bununla ilgili bir yazı yazacaktım, unuttum. Muhtemelen dövüşlerin bitimine yakın Wano'da bir Denizci çıkarması göreceğiz. Dünya Hükümeti Savaş Lordu sisteminin yerine gelen sistem ile Kaido'yu (ve belki Koca Ana'yı) yakalama başarısını tüm dünyaya göstererek propaganda yapacak.
Nasıl bir güç gelebilir ki o kadar?
 
Sanji tam güçte bir Jack i asla yenemez.Eğer yenerse işte Jack ağır yaralıydı falan der ama en mantıklısı Sanji+Yamato vs Jack . Kimse itiraz etmez sanırım.:artiz:


Buna kesinlikle itiraz ederim. Yamato ve Sanji vs Jack değil Yamato, Kizaru, Akainu , Xebec, Sanji vs Jack olması lazım. İşim çoğunu Xebec ve amiraller hallederler sonra Sanji'ye dönüp sen bitir derler. Tutarsız bir yorum olmuş kusura bakma Sanji yanında Yamato ile Jack'e karşı yetersiz kalır.
 
Bu yazdıklarım Sanji'yi baştan beri sevmeyenler ya da bir şey hissetmeyenler için, serinin bu gidişatından memnum olanlar için; aynı düşüncede olduğum sitem yazısı değildir. Benim bakış açımı göre yazılan yazıdır. Aynı düşüncede olmak zorunda da değiliz. Ama Sanji'yi seven ya da Sanji'nin mizah ve acıtasyon malzemesi olmasından tiksinen arkadaşlar için bu ciddi bir durum. Zaten Sanji olsun, Zoro olsun. İlla dalgasına muhabbetler açılır. Düştüğü komik durumlarla ilgili bolca alaya alıp güleriz. Ki Yubashiri en sevdiğim forum üyelerindendir. Sanji ile yaptığı mizahlarına çok gülüyorum.

Ama son okuduğum bölümlere bakarsam... Ünlü düşünür Porçay'ın bir sözü olan; "Ooovv... Bu ciddi..." cümlesi aklıma geliyor. Çünkü seriye ben güç sıralaması olarak bakmıyorum. Ama işlenişe bakarım. Sevdiğim serinin bu hallere düşmesi sadece benim gibi bakış açısı olanları üzer. Çünkü sırf Robin için Sanji harcandı. Önceden zaten harcanıyordu. Kısacası Sanji'nin bu durumu; Oda'nın karaktere yaptığı ihanet olarak görüyorum. Burada Oda, Sanji'den nefret ediyor demiyorum. Çünkü nefret etmediğine inanıyorum. Karakteri yazması gerektiği gibi yazıyor. Ama gül gibi karaktere çok zarar verdi. Acıtasyon ve mizah malzemesi olup; bir de bu karakterin nefrettarlarına malzeme verip, Dressrosa'dan başlayıp Wano'da büyük beklentiye giren Sanji severlerine bir güzel hakaret etti. "Abartma abicim!" gibi sözler aklınızdan geçmiştir büyük ihtimalle. Abi seriye vatan millet konusu ile eşdeğer tutmuyoruz tabii. Ama sen sevdiğin karakterin bu duruma düşmesi sana da koyar bana da koyar. Sonuçta insanız ve seviyoruz.

"Jack'i neden beğenmiyorsunuz !? Baksana. Sanji, bunu bile aldığına sükür etsin!" sorusu ve cevabına gelirsek. Abi, Zoro şu an çatı'da... Eğer 5 Nova ile 2 YONKOU karşılaşmasında; 5 nova galibiyetiyle sonuçlanırsa o zaman bu adamlar 1. komutan üstü sayılır. Sanji'nin rakibi Jack olması tayfadaki üçüncülüğünü kanıtlar. Ama iadei itibar değil. Çünkü anlatım olarakta karşıdaki adam bolca dayak yemiş biri . Ben bunu Sanji'ye reva görmüyorum. Çatıdakiler poz kestirip, Sanji'yi el aleme rezil eden durumundan ben de şikayetçiyim. Çünkü bu sevdiğimiz Sanji'ye yazık. Sanji, timeskip öncesi ile de alakası yok. Ki bu twitter'a bakarsanız bu Zoro'yu da yükseltmiyor. Aksine karaktere olan hater'da artıyor. Ki bu haterlardan ben de rahatsızım. Oda büyük hata yaptı... Jack ağır abi; ama Sanji için doğru rakip değil.

Saygılarımla.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık