Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Krallar vs. Efsanevi Amiraller

Hangi takım kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    183
Ha yenebilir, yeniledebilir. Sengoku Shiki'nin çok arkasında bir karakter demedim. Ama Ben sengokuyu prime döneminde İmparator gücüne görüyorum fakat. Garp, Roger ve Newgate'i imparatorların üstünde tuttuğu baya belli. (Şikinin de prime'ı İmparator vardır. Daha aşağısı Roger'ı kurtarmaz.)
http://www.korsanfan.com/konu/one-pieceteki-tüm-karakterlerin-güç-sıralaması.1636/page-81 Bu sayfadaki listemi oku, kimi nerede görüyorum daha net anlarsın.
 
Adam Sengokunun meyvesini bile Wb'ye şekil şemal olarak denk yapmış.Roger vs Şikiye denizciler Sengokuyu yolluyor.Şu mevzunun çeyreğini başka karaktere yapsalar başımıza tanrı kestirirlerdi adamı.Sengoku yeriliyor ama çok ilginç.
 
Roger vs Garp = Devam edebilir mi bilmem ama kesinlikle Roger alır.

WB vs Akainu = WB alır.

Rayleigh vs Sengoku = Rayleigh alır alamazsa berabere kalırlar.Bence Prime Sengoku hiçbir amiralden daha güçlü değildir,eşit olabilir ama daha güçlü olabileceğine şahsen imkan vermiyorum.Filo Amirali olması güçten ziyade kişiliğinden dolayı gibi.

Oden vs Kizaru = Hangisi alır bilmem ama bence Oden öldüğünde hala tam potansiyelini çıkaramamıştı,birkaç yıl daha yaşasaydı yonko seviyesi olabilecegi hissiyatını verdi bana.Ölmeden önceki seviyesi bile herhangi bir amiralle başa çıkabileceğini gösteriyor ha 1 tık alt ha 1 tık üst az çok amiral seviyesi derim.Prime diyorsak Kizaru alır gibi ama Oden yaşayıp güçlenseydi Oden derdim


Sonuç olarak korsan tarafı orta-zor zorlukta alır gibi.
 
Garp harici çok low kalıyor ya.Krallar Garp sayesinde düşük zorlukta alır.Ama Amiraller de Sengoku kizaru Akainu yeri 2 Garp daha olsaydı düşünmeden amiraller derdim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık