Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İmparator & Sağ Kolu vs. İki Amiral

Hangi taraf kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    126
yav sengoku da sargılı çıkmadı mı mf savaşından :d gram dövüşmeden hatta teachleri şoklarken, başka bişi de yok. tek takmışın ona heee. Sengoku Teachlerden dayak yedi mi oluyor şimdi
Teach'lerle kapışıyordu Sengoku adam akıllı ne olup bittiğini biliyor muyuz ? Teach patlatmış olamaz mı 2 tane depremle buna.Küçük çaplı bir atışma değil Sabo'ların durumu.Ta Teach'in kulağına kadar gidiyor yahu.Kaido'nun da Bmlerden çekinmesinden gayet tabii ne var.Herif muhtemelen bm kadrosunu tam sanıyor ve Linlin'in gücünü de iyi biliyor.
 
G4 Luffy vs. X amiral= Luffy yenilir ama kan alır.

G4 Luffy+gözlem+silahlanma+en az 1 karakter takviye vs. Kaido= Sonuç belirsiz.
Bu denklem mangada mı yayınlandı? Oda söyledi herhalde. Ben Luffy amiral devirir demedim ki demem de. Kendi hayalinin denklemi olmuş. Ve evet benim gözümde amiral ve yonkou arasında ahım şahım bi fark yok. Kaidonun da hala abartıldığını düşünüyorum. Neden diğer imparatorlar hakkında yenildi denmiyor... Diğerleri doğma büyüme imparatordu galiba...
 
Gaap, teke tekte kaydoyu da gömer zaten wb varken de aslında en güçlü adam oydu.

Amirallerin, sağ kollardan açık bir şekilde güçlü olduğu da yine senin çıkarımın, mangayı iyi okumalısın.
Evet Garp Kaidoyu yener ;) WBden güçlü demedim ama WB+Sağ kol ikilisinden yanında hangi amiral olursa olsun toplamda güçlü olur.
Marco MF de saldırıyo ama adamlar 1 saniye sonra hiçbir şey olmamış gibi ayağa kalkıyor. Bi amiral WBden saldırı alıyo ve hiçbir şey olmamış gibi devam ediyo... Bu yeterli değil mi?
 
Şu doffy'nin korkması olayı artık çok sırıtmıyor mu sizce? Kinemon gibi bir adam kaido karşısında dururken doffy mi korkacak :D bu argümanların çöp olduğunu ne zaman anlayacak bazıları.

 
Hasta hali diğer imparatorlara denk olma şansı yok. Adam daha Fatihin hakisi salamıyor. Rayleigh 3 kere peş peşe koyveriyor. Adam Squardı bırak savaş sonunda yediği darbeler söyleniyor. Hiç birini savuşturacak gözlem kalmamış. Savaşta hasta olduğundan ağır kaldığı kaç kere görülüyor. Mf Beyazsakal diğer imparatorlar ile denk demek. Amiral = İmparator denklemine insanın kendini inandırması için iyi bir bahane ama eldeki verilerle mümkün değil.
WB hasta haline rağmen asla BM ve Kaidonun durumlarına düşmedi. Bu benim gözümde yeterli
 
G4 Luffy vs. X amiral= Luffy yenilir ama kan alır.

G4 Luffy+gözlem+silahlanma+en az 1 karakter takviye vs. Kaido= Sonuç belirsiz.

Şu denklemi görüp amiral ve yonkou arasında öyle ahım şahım bir fark yoktur demek de ne bileyim :(
Sadece G4 Luffy önce 2/3 komutan ayarı anca ediyor. Amiralden nereye kan alıyor. Sakazuki dediğin adamın Cracker'ın bisküvilerini Islatıp ıslatıp yemeye ihtiyacı yok.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık