Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 991 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jack ölsün zaten. Off panel tarihe karışsın. Tayfadan çok adamı izledik. Wanoya geldik adamın ezik olduğunu da gördük. Hem Sulong formuna kurban olsun. O kadar övüldü bu form bırak da şu Jack'i alsınlar bari.
Valla ne güzel ya adam beş gün sabah akşam bütün minkleri tokat manyağı yapsın, Sengoku-O-tsuru-Fujitora'nın filosuna saldırsın dönsün onbin metrelik filden doğrudan darbe yesin üç-beş gün sonra dönsün icraata devam etsin.
Sonra bu adamın hakettiği 3-5 dakikalık sulongla off-panelde küreklenmek olsun öyle mi ?
bilmiyorum abi olay fanboylukta değil adam düşmanın en güçlü 3-4 asıl gücünden biri böyle tokatlanıyorsa daha ne diyim Lao G vs Sai daha uzun sürdü birader bu Oda birkaç bölüm sonra bu pisliği temizlemezse kendi ayağına sıkmış olur... Güya Wano süper, düper, harika, eşsiz, benzersiz olacaktı geldiğimiz yere bak artık ne desem boş.
 
Zoro neden xdrake ile dövüşüyor. Veya karşı. Daha önce aralarında husumet mi oldu acaba. Xdrakeye saldıran da kendisi gibi. Xdrakenin saldırması için bir sebep yok ortada.
 
One Piece hiçbir zaman Dragon Ball gibi dövüş serisi olmadığını söylemişti sanırım. Öyle bir açıklamaları vardı sanki
Öyle doğru bende DB gibi olmasını istemem ama korsan tayfası üzerine manga çizip tayfaya 15 yıl bi dövüşte çizmemek insafsızlığın son noktası.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık