Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Wano Kurtulmalı mı?

Wano Kurtulmalı Mı?

  • Kurtulmalılar yazık onlara

    Kullanılan: 31 57.4%
  • Kaido Wano'yu yok ederek dünyaya büyük bir iyilik yapıyor

    Kullanılan: 23 42.6%

  • Kullanılan toplam oy
    54
Wano güzel ülke halkı yok olsun, artı yok etmek istesen nasıl yapacaksın ? Şelaleler aklını alır adamın :mincika:
 
Kurtulmasın diyemem bir sürü masum insan var içlerinde iyi olanlar da var. Ama o kadar fazla wanoludan zerre haz etmiyorum ki onlar ölseler gram üzülmem. Kurtulsunlar elbette ama iyi bir memleket değil.
 
Şuana kadar One Piece'de gördüğümüz ülkeler arasında en basiretsiz halk olma ödülünün sahibidirler kendileri.Dressrosa ve Alabasta'da Crocodile ve Doflamingo'nun planları yüzünden gerçekten uzak bir halk varken Wano'daki gerizekalılar herşey apaçık ortadayken bile hala olayları ayıkamaması ile ortalama IQ puanlarının yerde olduğunu göstermiştir.
Yukarıda dediğin gibi elin korsanı kendileri için zehre kafa atarken,20 yıldır ülkede gözükmeyen liderlik vasıflarına sahip olmayan sırf Oden'e kan bağı olduğu için parmak kadara veledi görünce diz çökmüşlerdir.
 
Başa kim geçerse geçsin direk kabul eden mal pirinç kafalı tayfa.Çoluk çocuk katledilsin bugün şirin görünen yarın pirinç koklayıp kafayı bulacak.Gerek yok.Denizcilerin bu zamana kadar bilgi sahibi olamaması zaten saçmalıkta neyse malum mesih luffy nin gelip kurtarması gerekiyordu...Bir poku hak etmiyor bunlar.Acil akainu dan 1 adet volkan bekliyoruz fışkiye niyetine.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık