Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 986: Benim Adım

Bölüm nasıldı


  • Kullanılan toplam oy
    247
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BM'yi bu saate kadar tuttuysa lütfünün kaido öncesi antrenmanı için tutmuştur. Geçen sayı nami ve carrot'un yaşamdan asker yapmaktan bahsediyordu BM. Kaido gösterildiği gibi direk suya düşüp 10-20 bölüm ortadan kaybolursa güç dengesi hemen hemen yakın olabilir ana karakter faktörüyle. BM'nin düşeceğini hala düşünmüyorum ama elbafa gidip kısa bir arc yapmak adına BM'yi düşüren adam geldi diye kahramanca karşılanıp 4. kitabeyi de orada hediye ettirme yoluna da gidebilir mangaka. Mantık dahilinde değil ama aynı arc iki yonkou düşürürse tayfa en azından artık güç mevzularıyla saçma saçma uzatmaz arcları hikayeye odaklanır.
 
Şu topluluk 2 Yonkou indirebiliyorsa yazık derim ben o Yonkou'lara. KK olmak çok da zor değilmiş herhalde. Wb için en azından binlerce kişi toplanmıştı da beğendirememiştik güçsüz denmişti. Şimdi güle oynaya yorumluyor çoğu kişi.
Wb için toplandı dediğin topluluk Wb'nin içinden geçti. Shanks geldi kurtardı. Luffy, Jinbe, Marco, diğer Wb korsanları hatta Law'ı tarihten silecekti denizciler. Akainu hariç kimsenin burnu dahi kanamadı. Bir de Garp Luffy'ye geçit verdi.

Burada ise gelişmekte olan, tarihe adını geçirecek olan çaylaklar var. Luffy East blue'daki Luffy değil, Zoro değil, Kid değil.Luffy tüm kekteki Luffy bile değil. Üstelik Marco var, 5 tane gücü sağlam kın, diğer novalar var. Bunlar hiç boş değil.
 
Kaido Nami yi şeker niyetine yerse Namide içeriden böğrüne bıçağını saplasa bence tek atar.Karnını yararak dışarı çıkar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık