Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro Tayfaya Katılmasaydı?

Çok basit. Yine Dünyanın en güçlü kılıç ustası olurdu. Tek bir fark olurdu; tayfası ile değil, Ryuma gibi tek başına gezen bir Kral, bir Tanrı olurdu... :a:
Valla bir tayfa ve denizcilerle ile karşılaşsa idi Zoro'nun ağzına o kılıçları sokarlardı :/

Ryuma hep teke teke mucadele de kazanmistir ve oyle gelistirmis kendisini buyuk ihtimalle. Burda teke teke mucadele yok toplu mucadele var. Ryuma'nın durumu ile Zoro'nun bu durumu farklı.(karsilasacagi kisiler)
Hali hazırda denizci karargahına baskın yapmakta aranırlılığını artıracağı için büyük ihtimalle kor-amirallerin ellerinde son nefesini veriyor olurdu.
 
Bunu biraz gerçekçi yorumlarsak alternatif durumlar yine de olacak olan geleceği değiştirmez :S Zoro seri sonu ne olacaksa yine de o olacaktır yani sadece mekansal ve cevresel seyleri degisecektir. Tabi burda Zoro'nun gelecegini bilmedigimiz icin bana gore degisen bir sey olmaz bu ne olacak yorumlari da kisinin hayal dunyasina gore degisiyor.(Farkli son beklemek) Ama ongorulecegi uzere en Guclu Kilic Ustasi olacaktir.
 
Ahanda itiraf etti .Bir Luffy fanı, Zoro =Luffy dedi :D
Bahsettiğim dönem seri başı. Ayrıca olaylara objektif yaklaşmak gerek. Nasıl enma'sız zoro yc3 etmiyorsa, seri başında da luffy= zoro olabilir. Tabiki de kesin konuşamayız ama eğer luffy>zoro demeye devam edersem tartışma çok uzayacaktı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık