Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Shanks Kılıç Ustası mıdır?

  • Konbuyu başlatan fortime
  • Başlangıç tarihi

Shanks kılıç ustası mıdır?


  • Kullanılan toplam oy
    356
Özel bir teknik vs diye ayar çeker sadece güce bağlarsa okuyucu gtüyle güler dedim. Hakisi o kadar fazla ki kılıcı kararmış muhabbeti makara olur bu saatten sonra.
Öyle bir şey çıkmaz, zaten tek sana sormadım aslında sen de yazmışken genel olarak güce bağlamayanlara sormak isteidm.

Hitetsu ''forged'' diyor. Hakisiyle kılıcı dövecek ama nasıl olacak acaba.
 
Öyle bir şey çıkmaz, zaten tek sana sormadım aslında sen de yazmışken genel olarak güce bağlamayanlara sormak isteidm.

Hitetsu ''forged'' diyor. Hakisiyle kılıcı dövecek ama nasıl olacak acaba.
Kılıcın ruhuna hükmedecek ve hakisiyle yani kendi ruhuyla yeniden şekillendirecek bence. Bu ancak god tier kılıç ustalarının yapabileceği bir teknik olarak lanse edilecektir.
 
Mihawk, Shanks geldikten sonra savaş meydanından kaçan bir adam.
Reyiz adam sözünün eri işte. Ben tek kollu adamla dövüşmem diyor, Shanks gelince gidiyor işte o yüzden ksksks
Shanks, Mihawk'ın gelişine şaşırmayıp düello yapmak için geldiğini düşünüyorsa bu en son galip çıkanın Shanks olduğunu gösterir. Kazanan kaybedenin ayağına gitmez; kaybeden kazananın ayağına gelir.
Ayrıca son noktayı DeliDumrul koymadı mı? "Altı üstü Deniz Lord'unu yenmek".
Öncelikle ben bunu öylesine yazdım reyiz. Yani her şeyden bir leyler çıkarıyorlar bende böyle bir şey yapayım dedim :D

Diğer şeylere gelirsek; öncelikle Mihawk normal bir Schi değil zaten bunu az çok anlıyoruz... Sonrasında ise Mihawk’ın oraya gitme nedeni Luffy ama Shanks bunu tahmin etmiyor, o yüzden de aralarında en sık olan şey aklına geliyor “Düello” yani bunu böyle düşünmek daha mantıklı olur bence... zaten ben bu ikisini her zaman denk görüyordum ve hala da öyle görüyorum :D
 
Söylediğin güçte bir adamın hükümet köpeği olmasının gerekçesi ne peki? Rahat rahat gezmek istiyorsa tayfasını kurar yonkou koltuğuna oturabilirdi.
Senin bakış açına göre köpeklik oluyor bu. Mihawk zevkine kötülük yapan birisine benzemiyor. Devlet için gayet çalışabilir.

Yonko tayfası kurmak uzun uğraşlar gerektiriyor. Tayfayı yönetmek ise ayrı bir olay. Koca Kaido'nun bile lafı geçmiyor, iş yaptırmak için ödül veriyor adamlarına. Mihawk bunlarla uğraşmak istememiş olabilir.

Sonuç olarak denizlerde özgürce dolaşmak için bir ittifak yapmış olabilir. Mihawk'tan güçlü denilen Shanks bile tek başına olunca gizli gizli dolaşıyor WG'nin yakınında. WG'nin ittifakı olunca hem Denizcileri düşünmeye gerek yok hem de diğer Yonkolardan korkmaya.
 
Birde şöyle bir ihtimal var.

Belki de 2 kollu Shanks Mihawk'tan güçlüydü ama tek kolu kalınca Mihawk'tan zayıf oldu.Şimdi sen eskiden senden güçlü olan ama şu anda kol yüzünden senden geride olacak biriyle dövüşür müsün ? Onurun gururun buna müsade eder mi ? Onu sonsuza kadar geçtim diyemeyeceksin çünkü.

Bu olasılık doğruysa niye Shanks ile dövüşmeye gelmedim diye çekip gittiği anlaşılabilir.Çekip gitmesinin sebebi tek kollu adamla dövüşmem derkenki sebep ile tamamen aynı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık