Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Dracule Mihawk

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 334 76.3%
  • Sevmem

    Kullanılan: 104 23.7%

  • Kullanılan toplam oy
    438
Saydığın karakterler Jozu'dan güçlü olduğunu gösteren bir şey yapmadı ama :D Jozu Queen ve Cracker'ı tokatlar bana göre.Roo biraz şüpheli tabii.
Evet yapmadılar, zaten sorun da bu. Jozu onlardan güçsüz olduğunu gösteren hareketler yaptı. Queen ve Roo'yu görmedik ama Kraker bence ikinci komutan olarak yeterince güçlü. Jozu'ya kaybedeceğini sanmıyorum
 
Evet yapmadılar, zaten sorun da bu. Jozu onlardan güçsüz olduğunu gösteren hareketler yaptı.
Kuzan'ın dudağını kanatmak mı onlardan güçsüz yapıyor :D Queen de bilinçsiz Linlin tarafından 2 paralık edildi o ne olacak.Kaido tayfası bariz şekilde WB tayfası v2 iken Kaido tarafından bir komutanın WB komutanlarından güçlü olduğunu düşünmüyorum.Cracker ise 3.komutan büyük ihtimalle işi yok Jozu'yla.
 
Gece gece aklıma geldi. Shichibukailik zamanlarındaki hayatı müthişti bence. Dert tasa yok, tarlanı ekip biç, şatoda kafana göre takıl, rahatsız eden gelen giden yok çok fazla. Hayatı yaşıyordu.
 
  • Haha
Tepkiler: Lmw
Luffy-Shanks
Zoro-Mihawk
Yasopp-Usopp
Bu üçlüye daha katılanlar olur.Bu tipleri belli ki hikayenin sonunda Shanks’a karşı durulacak yerlere saklıyor bu Oda.Karasakal’da buraya saklanıyor olabilir
Son demlerde villianlığının yerini dostluk kardeşlik alacak gibi duran karakter.Zoro ancak bunun intikamını alır
 
Serinin en başında gösterilip de en gizemli olan kişilerin başında gelir kendisi. Ne gücünü biliyoruz, ne de mazisini. Her şeyi muamma! Bu kadar gizem kasılan bir karakteri, amiral aşağısı bir seviyede gösterirse o gizemin elinde patlayacağını e.oda efendiye buradan belirtiyim. Mihawk lobisi her yerde kendisini anar 3 vakte kadar da kalp krizi geçirebilir, ona göre bir güç versin reise.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık