Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Soru - Cevap Köşesi 5

Teach veya başka birisi önce gura gura meyvesini yiyip daha sonra yami yami meyvesini yerse yami yami etkisini gösterir ve 2 meyveyi kullanabilir mi yoksa meyve etkisini gösteremeden kişi patlar mı?
 
Wb Marineford'da ne seviyede haki kullanıyordu?
Mesela Katakuri kadar gözlemi var mıdır o sırada?
İleri derecede silahlanmayı kullanabiliyor muydu?
 
Sence Oda Uyanış'ı neden bu kadar geç belirtti?

Marineford savaşında Akainu'nun,Kizaru'nun Uyanış yapması bütün dengeyi bozar diye mi? Yoksa Logiaların uyanışı yok mu veya daha mı farklı
 
Hocam selamlar. Logia meyve kullanıcılarının antileri olduğunu biliyoruz. Kum/su, elektrik/lastik. Buna göre her logia nın antisi var mıdır? Yoksa bazılarında olmayıp, bazılarında oluyor mu?

Birde aklıma ace ile smoker in vs si geldi. Bu savaştan galip çıkmaz gibi birşey demişti. Meyve üstünlüğü konusu var. Hakisiz bir şekilde meyve üstünlüğü ile birisini yenme şansın var mı? Yoksa o zamanda haki olmadığı için mi söylenen bir sözdü?

Sence serideki en dayanıklı 5 karakter yazacak olsan bunlar kimler olurdu?

Haoshoku Haki çevreye ulgulamak yerine, tek bir kişiye uyvularsan daha etkili sonuç alınır mı? Busoshoku Haki gibi vücudunun belli bir yerini yada tamamını kaplayacak saldırı yapılır mı? Yapılırsa farklı etkileri olur mu?

Kariouseki li birisi haki kullanımı yapabilir mi? Misalen ace cellatlarını kendisi bayıltabilirmiydi, yada kaido idamına giyotin parçalanması kaido nun Busoshoku Haki sayesinde mi oldu?

Şimdiden teşekkür ederim.
 
1-) Hancock'un meyvesini çirkin bir yeseydi ne olurdu ?
2-) Hancock'un meyvesini bir erkek yeseydi ne olurdu ?
3-) Hancock sayborg Pacifista'ları nasıl taşlaştırdı ? Meyve gücü sadece ondan etkilenenlerde işe yaramıyor mu , robotlara nasıl etki ediyor ?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık