Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 983 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda, tayfayı saldım çayıra, ne haliniz varsa görün havasında wanoya dolmuşla adam topluyor. Tayfayı kaçak göçek işlerle uğraştırıyor. Hiiiç iplemiyor bilem. Bizde bekliyoruzki vura vura kaidonun kapısına dayansınlar. Ölme eşşeğim yaz gelsin, wanoya ektim kereviz.
Wanoda inşaat bitmiyor, Odaya amele yetmiyor.
Tayfadan ümidi kestik...Bunlardan ne köy olur ne kasaba...Luffy kucaklardan inmiyor, Zoro elinde kılıç sağda solda dolanıyor, birileri kaçaklar gibi geziniyor, diğerleri turizm sektörüne el atmış adaya beş yıldızlı otel yapma peşinde. Sanji savaşın göbeğinde karı kız derdinde ne oluyor yaw savaşmaya mı geldiniz sevişmeye mi?
 
Oda'nın kafasındaki ucuz senaryo için karakterleri bu kadar fazla eğip bükmesinden nefret ediyorum. Kaido için janjanlı haki öğrettiğin karakterine ne diye kullandırtmıyorsun bunu arkadaş? Neyin kafasını yaşıyor lan bu adam? Valla sıkıldım artık ha. Çöp Piece dememe ramak kaldı. :S
 
Oda'nın kafasındaki ucuz senaryo için karakterleri bu kadar fazla eğip bükmesinden nefret ediyorum. Kaido için janjanlı haki öğrettiğin karakterine ne diye kullandırtmıyorsun bunu arkadaş? Neyin kafasını yaşıyor lan bu adam?
Page One ve Ulti ölmesin diye kullandırmıyor :D Page One'ın tek yediği g3 saldırısındaki hali bariz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık