Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Monkey D. Garp

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 361 82.2%
  • Sevmem

    Kullanılan: 78 17.8%

  • Kullanılan toplam oy
    439
Shanks çakması Velet'in fanı geldi ve yine Rosinante'ye laf ederek konuyu değiştirmeye çalıştı. Hayır olay tümden "Oğlum bak git" mizansenine döndü tamam da dejavu çabası niye?
Ad hominem işte ne yaparsın.Siyasi parti tutar gibi karakter fanlığı yapmak.Muhteşem yahu.

Abisini denizcilere ihbar etmek hainlik değil.Denizci olan adam torununu denizcilerin elinden almadı diye hain.

 
Casus birliği'nin lideri olduğunu düşünüyorum. Devlet içinde devlet. Dragon dışarıdan, Garp içerden çökertecekler hükumeti.

+Aokiji
Ben de böyle düşünmüyor değilim.Kizaru Drake'i tanımıyordu mesela onu da dövdü.Yani Akainu'nun bile haberi olmayabilir böyle bir oluşumdan.
Drake'nin Coby ile olan konuşmasından anlarsın Cp0'dan dahi gizli bir oluşum olduklarını. Akainu'nun casus birliğinden olacağını sanmıyorum ama Kuzan olabilir, haklısın. Bu oluşum hayli ilgimi çekiyor, beklediğim gibi çıkarsa güzel olur.
 
Casus birliği'nin lideri olduğunu düşünüyorum. Devlet içinde devlet. Dragon dışarıdan, Garp içerden çökertecekler hükumeti.
Garp bunu yapmaz.Ha yonkouların içine adam sokmuştur dersin olur derim ama devleti çökertme hareketi olmaz.Devlet-krallık-denizciler farklı yapılar bir arada olsalar da.Vegapunk ve fujitora dersen bak onlar yapar derim :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık