Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 980: Dövüş Müziği

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    267
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nesi alakasız? 10 sn ise 10 sn işte. Adam'ın gözleri bile gidiyor. Hatta ve hatta ejderha halinden bile çıkıyor. Tabi bunlar kesinlikle 10 sn olmadı. Kaidou düşeyazdı.
İki sahneye tekrar bak hala neden alakasız olduklarını anlayamazsan yapacak bir şey yok demektir :bilmem:

Alakasızlıkları karakterlerin vuruşlara verdiği tepkiler ve düştükleri hallerle alakalı.
 
Apoo'nun hala menzilimdesiniz demesi bana şunu düşündürttü.Yeteneği Law'ın roomu gibi geldi bana sesinin ulaştığı heryere mutlak hakimiyet sağlıyor gibi darbe,kesik ve patlamasını da bu şekilde Law room da ne kadar rahatsa aynı rahatlıkta uyguladı.
Çok merak ettim 1080 Pound'a karşı bir counter'ı var mı diye. :hmm:
 
O değilde Bartolomeo-Apo çifti çok tehlikeli bir çift olur gibi.Apo yu bariyer içine alıp ölümcül yıkım makinasına döner.
 
Luffyy teeek yemediii, Luffy-kuuun saiko yonko kaizokou hyaaa :of:
-İyi geldi be :oops:
 
Oda show yaptı Apo üzerinden ters köşe yapayım dedi ve olan oldu mantığı, kurguya kurban verdi.Lütfünün tek darbeyle ağzı açık kalması, binayı karpuz gibi kesen sağ kol, bir kesikte rakibine gönderemeyip topuklayıp kaçtı. Neden? Kid'in Apoya vurması daha hoş olur, olur tabide bu yüzden iki gün sonra sana lazım olacak adamları fena harcadın...Bu adamlar iki bölüm sonra yonko ve sağkolunu indirecek mantık nereye oturacak soru işareti???

Oda önce eziyor tayfayı hemde çok pis eziyor. (Water sevenda biri binaya biride bacaya sıkışmıştı. Buna adamı itin götüne sokmak sonrada iade-i itibar vermek denir. Aynı filmi çok izledik.

Bu tayfa ne fiziksel ne zihinsel nede mental olarak yonko indirecek seviyede değil ama iki bölüm sonra yonko ve yıkımcılarını bu tayfaya aldıracak, diğer yonkoyu ve tayfasınıda mantıklı bir şekilde aradan çıkaracak. Yersen....
 
Eminim alakasız.
Çok yanlış yerlerden savunma yapıyorsun, Kaido'nun sırtını kaşımak gibi attıkların, seninkinin ise şaftı kaymış. Objektif olarak yazıyorum bunu gerçi ben yazınca pek objektif durmayacak ama :ehe:

Luffy'nin Kata ile olan karşılaşmasında gösterdiği dayanıklılık burada yok yada belki içten yedi darbeyi nasıl oluyorsa çünkü gerçekten KO olmasını sağlayacak kadar şiddetli bir vuruş almadı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık