Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 976: Kendimi Tanıtmama İzin Verin

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    237
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Per
Bm tayfasinin olmamasi gibi bir ihtimal yok. Adamlar savastan 7 gun once ittifak kurdular. Illaki haber gitmiştir. Ayrica o tayfada smoothie disinda agir top karakter yok. Bm tayfasinda asil sorun tayfa degil zaten, Bm'ın kendisi. Yoksa smothie ile eslesecek zibilyon tane adam var bizim tarafta. Tayfa da zaten smoothie disinda cop gibi bir sey. Ne katakuri ne cracker ne snack var o tayfada.
perespero ve katakurinin kardeşleri çok da boş karakterler değil. Hatta peresperonun gerçek gücünü bilmiyoruz bile
 
yav o gemi kaçıyor law adayı kaplayan room yapıyor ama gemi kaçıyor acaba big mom ve tüm adamları geldimi kata gemi de yoktu big momun elinde bulunan en büyük yetene brulle de bu adaya bir ayna koys istediği gibi girer çıkar bu ülkeye aklımdaki soruların devrik cümleler halinde kustum resmen bu ark bir 5 yıl sürer daha kaidonun çocukluğu var kayalar daha detaylı anlatılacak ölme eşşeğim ölme daha korona var
Bir de süpriz saldırı imkanını kaybettiler. Lawın enerji saklama gibi bir hesabı olmamalıydı. Çünkü orochi herkesi bitirdik diye ve denjiroyu da has adamı olarak biliyordu.
 
Arkta iki tane yonko, 4 tane komutan, bir kamyon nova ve Wb'li Roger'lı Xebec'li şeyler falan var. Bir zahmet kotarsın ama gerisi lafü güzaf..... Özellikle Wano Xalqı ve savaşçıları.....
Malzeme güzel ama o malzemenin içine edersen sonuç çok önemli olmuyor işte. Misal Mf. İki yıl öncesinin en tutarsız ve saçma arcı. He seveni de var mı, evet. Onun sebebi de başta Wb olmak üzere, mangakanın aksiyon özürlü bir yazar olmasından kaynaklı olarak okuyucunun aksiyona aç olması. Op, Naruto gibi bir seri olsa bu ne saçmalık deyip Oda'nın evinin camlarını indirirlerdi :) Malzeme konusunda sana katıldığımı tekrar ifade edeyim. Umarım yağını, tuzunu iyi ayarlar bu sefer Oda efendi(zerre ümidim yok o ayrı).
 
Bu arada bu samuraylar büyük büyük konuşuyorlar ancak manganın bu bölümünde Momo kaçırılmışken kendi aralarında yaptıkları konuşma yüzünden hain resim yapacak vakit buluyor ve bu sayede Momo'yu rahatça kaçırabiliyor. Yani bu adamlar hayatlarının üstüne yemin içmişken , geçmişi anlatınca veya hatırlayınca salya sümük ağlayacak hassasiyeti gösterirken aynısını neden manganın başında korumaya yemin ettikleri kişi için göstermiyorlar ? Bence Oda hata yapmış. Hikaye düzmece ve adam kendi dünyasından bir şeyler anlatıyor anlarım ama böyle bir konuda bu hatayı yapmak ne kadar doğru diye de kendime sormadan edemiyorum.

@Densetsu no Samurai Sen ne düşünüyorsun bu konuda? Biraz abartmış mıyım ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık