Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 972: Adım Oden! Ve Ben Haşlanmak İçin Doğdum!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    288
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümde Denjiro epey andırıyor Kyoyu. Bu nasıl bi tip arkadaş hem Zoronun hocasına benziyor hem Kyoya...
 
Aynı mesajda diğer arkadaşa yazdım bunu. Siz 1e 1 dövüşe önem veriyorsa Katakuri gibi olacak yoksa bir anlamı yok diye bakıyorsunuz. Kusura bakma ama amiyane tabiri ile bu biraz sığ bir düşünce. Bir konuya tüm karakterler aynı şekilde yaklaşıyor olsa bu seri bugün bulunduğu konuma gelemezdi. Katakuri düellonun her türlü dış etkene kapalı olması gerektiğine inanan ve aksi durumda onuruna leke sürüleceğini düşünen bir karakter iken Kaido ise dövüş içerisinde kendisine fayda sağlayacak fırsatları değerlendirmekten çekinmeyen ama bu fırsatları kendisi organize edip hayata geçiren birisi değil. Hatta bu fırsatı yakalamasını sağlayan insanı öldürerek 1e 1 düelloya saygısı olduğunu da gösteriyor. İşte bu nedenle yaşlı kadını öldürmesi karakteri derinleştiren bir hareket. Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Bire bir dövüşe saygısı olan adam o vuruşu yapmaz bu net, bunun lamı cimi olmaz... Seride bire bir dövüşe önem veren sadece Katakuri değil, Katakuri'yi örnek olarak vermek sığ düşünce belirtisi değildir bunu öğrenmen gerek. Fırsatçı bir adamsa oluşturduğu fırsatla kendisini kurtaran adamı öldürmez.

Bunların ikisi birbiriyle çelişen özellikler, ikisinin bir karakterde bulunması karakterin derin olmasından ziyade mangakanın halt etmesinden kaynaklıdır. Bunu karaktere "dengesiz", "alkolik" diyip kıvırarak derinleştirme çabasına girişmeni önermiyorum. Bırak o işleri Oda yapsın, bu derdi senin sırtlamana gerek yok.
 
Wano sadece onlarla kurtulacak değil. Hadi diğerlerini geçtim tayfa bi Luffy bi Zoro'dan mı oluşuyor??

Zoro sağ ise Sanji sol kolu. Nami tayfanın çekirdeği falan filan. Sürekli Luffy-Zoro denmesi bıktırdı.
Nami seri sonunda önemini gösterecek ancak 2 yıllık aradan sonra tayfanın çoğu üyesi geri planda kaldı.
Wanoda Kaidoya zarar verebilecek 3 5 adam olduğu için sürekli onların ismi geçiyor. Gayet normal bakıyorum ben bu duruma.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık