Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji vs. Pica

Kazanan kim olur ?


  • Kullanılan toplam oy
    216
Reis Sanji her türlü Pica’yı hissedip bulur sonra şunu yapıp rahatlıkla pica’yı oradan çıkarır zaten.

Olmadı yerini bulup gökten direkt üstüne çöker.

Sanji Bege’nin kalesinin içinden dışarıdaki Neko’yı hissetmişti ve suyun altında yaşam gücü yani aurası baya azalmasına rağmen Kinemon’u hissedip bulmuştu.
Yani alevli muzun sağlam gözlemi mevcut ve sağlam saldırıları da var.

Hadi Pica Sanji’yi yakaladı üstüne yumruk geliyor diyelim
Oz’un bu saldırısı bütün kaleye etki ediyor ve Sanji Oz’un iki elini iki sene önceki haliyle reflekte ediyor yani taş gelse safe o taşı tekme gatling ile parçalar ama Pica hızlı hareket eden ve uçan Sanji’yi yakalayabilmesi için hain planlar kurması lazım.
Bi ihtimal ama halen yenişemez diye düşünüyorum. :D
Wano arc sonrası alır büyük bir ihtimal ama.
 
Yalnız bildiğim kadarıyla Pica 800m Wadatsumi 80m arada bayağı fark var. Ama tartışmak çok anlamlı değil Sanji en kötü senaryoda yenilmez Pica'ya olur biter. :rolleyes:
 
Yalnız bildiğim kadarıyla Pica 800m Wadatsumi 80m arada bayağı fark var. Ama tartışmak çok anlamlı değil Sanji en kötü senaryoda yenilmez Pica'ya olur biter. :rolleyes:
Wadatsumi bide şisti ama onuda hesaba katacan, bide Zoro Picanın belini en ince yerini kesiyo bakalım orası kaç metre. Öyle bi konuşuyonki Sanki Zoro Picayı bi slashta tuzla buz etmiş.
 
Gözlem hakisiyle bulsa bile bana matkap gibi delip, Pica'yı dıșarı çıkartma fikri komik geldiği için Zoro diyeceğim. Oda yazsa büyük ihtimal böyle bir şey olurdu gerçi.

Luffy bile koka basmasına rağmen g3 'le sadece kafasını yok etmiş. Sanji'nin alan etkili saldırısı yok. Ya Pica dışarıdayken onu taşa sokmadan işini bitirecek yada matkap gibi delip onu dışarı çıkartacak.
düşününce güzel dövüş olur lan böyle :D Picayla iki boş muhabbet biraz kapışma, sesiyle dalga geçtikten sonra Pica'nın sinirlenmesi, sonra yerini tespit edip midesinden girip sırtından fırlatıması golemin dışına falan. sonra vay senin hakin vay benim hakim üstün, orda Sanji elbette bi hasar alıcak çünkü o Sanji, sonra şak diye havadan yere zımbalayacak finiş. Yani zorlanır morlanır bilemiyorum hikaye ya neye zorlanacak. bence olacak olan bu :S Pica lan bu Pica kim olm.
 
Zoro time skipten beri kimle karşılaştı da Sanjiden iyidir diyon. Sanji Vergo, Doffy, Bigmom etc... 3 tane arc bossu Zoro hep eziklerle utanmıyorsa bide yenmeseydi onları, Zoro fanlarında ar utanma yok baskın kostümü Sanji Bariz Enma Zoroyu döver nokta.
Sanji’nin Vergo, Doffy, BM ile karşılaşması onu güçlü mü yapar? Bundan ziyade Sanji Wano arc’da ne yaptı da suitli hali enmalı Zoro’yu dövüyor?
 
Doffy'e karşı vitessiz Luffy kadar bile varlık gösteremeyen adam Doffy ile karşılaştığı için övülüyor :D
Zoro'da Fujitora ile kılıç tokuşturdu böyle şeyler başarı olarak sayılıyorsa...
 
Zoro'dan daha basit kazanabilir Pica'ya karşı. Zoro ana bedeni arayacak, önüne çıkardığı heykelleri halledecek, tam buldum derken yine Pica yer değiştirecek. Sanji'nin bunlara ihtiyacı yok. Görünmezlik + antik zoan'a dayanabilen bir zırh + geppo + rakibine karşı x2 hız. Pica'nın çıkardığı heykelleri halletmesine bile gerek yok arkasından dolaşabilir görünmez olup hiç yakalanmayabilir. Yani sonuç açık. Yani uçan altılılardan birine karşı zorlanmayan adamı şu an Pica ile kıyaslamak abes. Ha suitsiz yenilebilir orası ayrı mevzu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık