Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 970 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elbaf büyük ihtimal hiçbir Yonkou'nun girmeye çalışmadığı bir yer çıkacak. Ben oraya Wano'nun bir kademe daha üstü bekliyorum.

Yoksa Big Mom çoktan çökmüştü üstlerine.
Bigmom'un bahsettiği şey biraz mantıklı olmaya başladı. Kaliteli sayısal üstünlük savaşta çok şey değiştirebilir.
 
Kendi tarihine mi atıfta bulunuyor ne yapıyor bu adam? Bizde olsa ecdadını kötü gösterdi diye çarmıha gerilirdi. :/
Batı içlerine girmeden önceki japonyayı kötü gösteriyor işte yeni düzenin adamı Oda.Tabii dünya savaşında akıl almaz insanlık suçları işleyen modern japonya’nın daha iyi olmasına imkan yok.
 
Bu yaşlı cadı ne zaman öldü acaba bon chan meyveyi ne zaman yedi?Ben Odenin ölmeyip hapishanede bekletildiğini düşünüyorum hala.
 

MuzluYulafEzmesi

AHAHAHAHAHA KOMEDİ FIRTINASI . Bu ne lan ? Bu ne anasını satayım ? Acaba bunu çizerken ''Ehehe insanlar buna gülecektir kesin :D '' diye mi düşündü .s
 
Evet fark var çünkü Akainu farkında Oden değil;)


Akainu arkasına geçtiği anda farkında değil saldırı anında farkındaki Odende olduğu gibi savunmasını indirecek bir durumda da değil zira MALUM SAVAŞ ALANINDA. Odenin ise dikkati aynı Jozu ve Marco olayında olduğu gibi Sahte Momo dağıtıyor. Haklı olduğun bir husus var evet Akainuyu ezikliyorum çünkü ezik iki ayağı çukurda Babalıkı yenememiş bir ezik kendisi. Millet burada çıkıp yonkoularla bir tutarsa hak ettiği neyse söyleriz. Bu kadar basit. Katılırsın katılmazsın o ayrı bir mevzu ama gerçekler acıdır.
Saldırı anında haberi olması için fark ettiğini göstermesi lazım.Akainuda ise adamın wbyi fark ettiğine dair emare bile yok.Varsa emare getir de görelim.Bir sahnede arkasında bitiyor diğer sahnede kafayı yere gömüyor.Olmamış şeyleri varmış gibi sunmaktan vazgeçin artık.

Big mom kendi arkında rezil olup,jimbeiden,çoppardan ayar yerken sayfa sayfa handikapların sayıldığı zamanlar ortada iken kalkıp Akainu savaş alanında haki kullansaymış banane demek samimiyetsizliktir.

İki ayağı çukurda kalan adam canavar dediğiniz kaido ve big mama üstünlüğünü kabul ettirmiş,haki master deyip başımıza kıral yaptığınız şenks ile beş dakika öncesine kadar serum takviyesi almasına rağmen denk gitmiş en ufak zorlanma belirtisi göstermemiş bir adamı bir ''amiral'' gömünce zorunuza gitmesi doğal.Gerçekler hakkaten çok acı ama merak etme daha çok acı çekeceksin bu konuda.Akainu gören Teechin topukları kıçına kıçına vurduğu gün çok güzel bir mesaj verilmişti ama alana tabi.Bu kadar basit.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık