Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Edward Newgate †

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 402 88.7%
  • Sevmem

    Kullanılan: 51 11.3%

  • Kullanılan toplam oy
    453
Çok büyük adammış bu kadar beklemiyordum.Bak kk dengi değil kk eşiti olmak az buz iş değil.Garp eşiti değildir demek bu yüzden denizlerin efendisi diyormuş babalığa.
Yani Croc'a gerse bana germiş kadar olurdu :S
Attığın o karede croco ağlamış galiba mangaka gizlemek için tepeden vermiş resmini.Babacım diye ağlaması hakkında ne düşünüyorsun ? :D Galiba Wb oğlu olmaya layık görmediğinden öfkeliydi.
 
Yorumluyorum canım. Adamın en büyük hazinesi ailesi sonuçta. Ayrıca her işin bir raconu var. Karşılığında bir şey almış oldu. Erzağı da vermeyebilirdi. Rogerler aç kalacak değiller sonuçta. Bir incelik yaptı. Baba yüreği işte.
Tayfası Roger'ın derdi. Bütün erzaklarını bir herifi bir yıllığına ödünç almak için hibe edecek adamın peşinden gidiyorlarsa zaten bu kesinlikle Baba'yı bağlamaz.
Baba kendi adamını ve ailesini düşünüyor, o kadar. :mincika:
 
Hazine de buradaki ailesi için.

Croc ıslah olmaz. :D
Bak işte. Adam MF de neler yaptı yine yaranamadı iyi mi? :D

@Millennium Wizard
Ağlama yok da adam saygı duyuyor zaten. Sen yine istediğin gibi yorumlamaya başlamışsın layık değil diye. WB'nin tayfaya adam almasının nasıl olduğunu da gördük. Sorun çıkartacak, emrini dinlemeyecek adamları almıyor işte.

Croc baktı MF de herkes adamın üstüne geliyor, WB'nin tuzağa düşürülmesi, bıçaklanması olayını da görünce öyle oldu. Orada en fazla gülmesi gereken kişi o iken adam saygısını gösterdi. Bu da onun kalitesidir, soytarılar gülüyor zaten... :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık