Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Mihawk İddiaları

Mihawk, Wano'ya Gitti mı?


  • Kullanılan toplam oy
    353
Çarpıtma mı? Komiksin be kardeşim okuduğunu da mı anlamıyorsun? Açıklayayım o zaman.

"Oraya gitmek bir sey ifade etmiyor ki" cümlesi iddaa için yani "Mihawk oraya gitti ama hiç bir şey yapmadı. Baktı ülke başka ellerde döndü geldi" ya da "Gitti ama sadece çöpleri yendi büyük isimler ile karsilasmadi" vb. olaylarlar sebebiyle "Gitmesi bir şey ifade etmiyor ki" cümlesini kurdum ondan önce ve sonra ki yorumlarımı okusaydın bunu anlayabilirdin fakat sende işine gelen kelime seçme olayı olduğu için bunu yapman pek şaşırtmadı.

Bunun dışında çaylak zamanı gelse hiç bir şey yapamazdı belli ki gelmemiş gibi görünüyor zaten. Mihawk'ın buraya gelmemiş olması rezallettir bunu kabul edin. Umun ki Mihawk'ın gelmemesi için bir bahane veya sebep söylesin Mangaka. Şuan için hiç gelmiş gibi görünmüyor çünkü.
Bırak bunları kum, her şey ortada açıklamaya çalışman yersiz. Açıkladıkça daha da çarpıtıyorsun.
 
Mihawk sahtekarın önde gidenidir bu konu da bunu net olarak kanıtlamıştır. Sonra laf söyleyince biz kötü oluyoruz konu başlangıcına bakın nerdeyse tüm kılıçcılar "MIhawk'in Wanoya gitmemiş olması imkansız" tarzinda yorum yapıyorlar. Şu zamana gelindi fbler vb. neredeyse dövüş başlayacak daha Mihawk'ın M'si bile söylenmedi. Lafta burası kılıç ustası diyari, samuray ülkesi. Zoro'ya "Dünyayı gez gerçek benliği bul" tarzinda konuşan adamın kendisi dünyayı gezmeyi bırak çiftçilik yapıyor babunlarla daha Wano'ya gelmemiş.
Wano öyle herkesin bulabileceği bir ada değil. Her ne kadar Mihawk gitmek istese de gidememiş olabilir. Ayrıca koca imparatorun bölgesine tek başına gitmek de her yiğidin harcı değil. Tayfası olsa, Şenks gibi takılsa neyse. Hem bir de şu pencereden bakmak lazım; Şenks Roger korsanlarında bulundu, Oden ve Wano'ya dair hatrı sayılır şeyler biliyor. Koca Yonko, tayfası var, gücü kuvveti yerinde. Lakin neden Wano'ya gitmedi özgürleştirmek adına? Eski Roger korsanlarını + Tayfasını toplayıp cümbür cemaat girselerdi Wano'ya. Her şeyi geçtim, WB bile gitmemiş la bu adaya, bir bizim deli yürek Luffy gitti, bir de kaptanlarının intikamına and içmiş 9 kın. Bunları da göz önünde bulundurursak, gitmemek için gitmekten daha fazla nedeni var Mihawk'ın.
 
Biliyorsundur belki ben Mihawk'a Roger'ı yenme ihtimali bile veriyorum. Buna rağmen Wano'ya gitmemesi rezalettir net. Mihawk doğuştan güçlü değil belli ki. Gelişim aşamasında nasıl olur da Wano'ya bir uğrayayım demez? Direkt bu seviyede köyünden çıksa Wano'ya gitmemesine bir şey demem.
Oda'nın eksikliği olur. Mihawk'ın prestijine zarar vermez.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık