Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Nami mi, Sanji mi?

Nami mi Sanji mi?


  • Kullanılan toplam oy
    174
Tabi ki de Nami.

Sanji, Namiden güçlü olabilir bu ayrı bir şey. Ama Nami daha değerli bu seri için. Hani hep Oda şöyle demiş, Manga da şöyle olmuş diyoruz ya. İşte Oda her fırsatta bu serinin temel üçlüsünü; Luffy,Zoro Ve Nami olarak söylüyor. Yani bu tartışmaya açık bir konu değil bence.
Bu sahne bile tek başına yeterli :D
 
Uzun uzun yazacağım bu konuya ama vizem var ikide.

Sanji'dir. Vizeme gireyim yapacağım uzun uzun. Yinen aynı yüzler aynı haterlıklar.
 

Üye silindi 1004

Zoro'yu görünce sıkıca sarılan mı uadhjdıa o ne la öyle daha güzel bir şey yazaydın bari:D
Neyse benim amacım diğer tayfa üyelerini değersiz kılmak değil herkes ayrı değerli ben senin yazdığın yoruma cevap verdim. Luffy'ye bak sen misafiri kaptan yapıyor ve sensiz korsan kralı olamam diyor nasıl bir misafirse artık ujsdıadad. Sanji tayfaya misafir olarak katılırken Luffy '' Kendini evinde gibi hisset'' demiş midir acaba jaıodadadf
Mangakanın bile panel panel Luffy-Zoro-Nami diye ayırdığı yerde Sanji demek fanlıktır.
 
Normalde Nami denmesi lazım. Kadın navigatör, Luffy'den yani kaptandan sonra en önemli ikinci kişi olmalı. Ama olmadı bence. Oda en başta Nami'yi ve navigatörlüğü mantıklı olarak çok önemli bir rol olarak sunsa da sonra altı çok boş kaldı. Evet, tayfamız macerası süresince zorlu denizlerle karşılaştı sürekli ve Nami sayesinde bunları aştı falan da diğer tayfalara bakıyoruz hepsi de benzer yolları aştı, navigatörlerini bile tanımıyoruz çoğunun :) Hikaye yani. Nami de Chopper da Oda'nın önemli olarak sunmak istediği ama altını dolduramadığı karakterlerdir. Hem de doktor ve navigatör olmalarına rağmen. Bunların yeri çok rahat doldurulur gibi duruyor açıkçası. Tabi Sanji için durum böyle değil ve Sanji diyorum bu yüzden.
 
Sanjidir. Sanji hem güçlü hem de ahçıdır. Nami ise olmasa da olur. Gemi bir şekilde yolunda gidiyor sonuçta. Sanjinin ahçılığı ise başka yerde yok. :)
 
Tayfaya katılan 2. kişi olmak yetmiyor. Kılıktan kılığa sokulsa da tayfanın emanet edildiği kişi belli, Zoro Luffy Usopp’la ilgili tartışırken araya giren belli. Oda sözde Nami’ Ye önem verse de icraat ortada Arlong’tan sonra.
 

Üye silindi 1004

Oda'ya sorsak net Nami der ha. Sanji yılı deyip Brook yılı yapan bir reis. Hani Sanji yılı yapmak istemiş sonra dayanamayıp "eeeeeeeeee ben bu boş beleş mi uğraşacağım" diyerek Brook yılı yapmış. Baştan sona Brook şov oldu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık