Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hisoka-Feitan vs Meruem

Kim kazanır ?


  • Kullanılan toplam oy
    112
HxH dövüşleri öyle işlemiyor. :D Hele Pain Packer nasıl bir güç, sınırları neler bilemiyoruz. :D Ölümden sonra güçleniyorsa hele. Kendisiyle birlikte Meruem'i götürebilir. Bu seride saf güç tek başına önemsiz. Nen yetenekleri asıl önemli olan.

Mesela mangada saf gücü çok iyi olmayan birisi var. Ancak yeteneği ile yenemeyeceği kişi yok. Direk karşısındakini öldürüyor.
Kim o?
 
Feitan'nn yeteneğinin sınırı burada önemli. Ölümde sonra o yeteneği güçlenecek mi? Güçlenirse ne kadar güçlenecek? @Kuroro Sence ölümden sonra güçlenen nen ile Meruem'e etki eder miydi? Adamın sırf ''Güneş'' yeteneği de yok. Farklı şekillerde kullanabiliyor o yeteneğini.

Başka ufak tefek unsurlar baya etkili HxH dövüşlerinde, ancak şu anlık onlara girmeye gerek yok.
Adamın Pain Packer adlı yeteneği öfke ile güçleniyordu galiba. Böyle birinin ölümünden sonra ortaya çıkaracağı yıkım çok fazla olur bence, kindarın teki. :D Ölümden sonra en çok iş yapacak nen yeteneği bu adamda bile olabilir, karakterin tasarımına yakışıyor. Netero'nun bombası kadar iş yapabilirse ilginç şeyler dönebilir. Gerçi eğer Meruem'in ikinci halini baz alacaksak yine şans vermezdim ben.
 
Hisoka tamam da Feitan olmamış. Hisoka'nın yanına en az onun kadar zeki ve kurnaz Chrollo'yu verirsen şansları olur. Tabii bilgi ve hazırlık süresi ile. Onun dışında Meruem.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık