Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] 2 Amiral'e Karşı Kazanabilecek Biri Var mı ya da Olacak mı?

Seride 2 Amirale karşı Kazanabilecek kişi var mı?

  • Gol D. Roger

    Kullanılan: 337 55.5%
  • Monkey D. Garp (Gençliği)

    Kullanılan: 205 33.8%
  • Monkey D. Dragon

    Kullanılan: 106 17.5%
  • Edward Newgate (Gençliği)

    Kullanılan: 279 46.0%
  • Monkey D. Luffy (Serinin sonlarında)

    Kullanılan: 288 47.4%
  • Marshall D. Teach (Serinin sonlarında)

    Kullanılan: 186 30.6%
  • Diğer (Belirtiniz)

    Kullanılan: 54 8.9%
  • Hayır yok, ama serinin sonlarına doğru olabilir

    Kullanılan: 39 6.4%
  • Hayır yok ve muhtemelen olmayacak da

    Kullanılan: 123 20.3%
  • Rocks D. Xebec

    Kullanılan: 90 14.8%

  • Kullanılan toplam oy
    607
Daha Buggy doğmadan bu adam Rocks'a çalışıyor. Buggy ise bunu canlı görmüş Roger ile savaşırken. Denk dövüşebilen kişi demiş. Rocks'ta Silver Axe, Captain John falan da var. Onlar biz gemiden gidiyoruz dedikten sonra diğerlerinin gideceğini sanmıyorum. Bu savaşın ne 2vs1 ne de 2vs4 olduğunu düşünüyorum. En iyi ihtimal 4vs7 bu savaş. İddialıyım.
2v4 olduğunu ben de düşünmüyorum. Varsayım yapmakla da uğraşamam. Oda'nın bize zirvede kimlerin. olduğunu göstermesi yeterli benim için. Zaten göstermişti ama yeterli olmamış demek ki :d
 
Chrollo Lucifer Hxh evreninin en baba Karakteridir.Son cümlen ise komik.Kim kendisine hükümet köpeğini örnek alır da çakması olur ? Aa Luffyciler.Banlanabilirler.
Babaya bak sen. Masum kızların .....
Gerisini anladın sen. :artiz:

Luffy olsa olsa. Roger çakması olur. Shanks'ın her şeyini kopyalayan kişi de Luffy değil yani. :hıh:

@Dr. Hiluluk @Bilture19 @01746 Ro shi nan te Sağolun dostlar. Görüyorsunuz haterlar nasıl üzerime çullanıyor. Bu zor günleri hep beraber atlatacağız.
Evet sayın modum. :tmm:
 
Ateşin iradesini bizzat Aokiji dondurdu :D

@İtachi_27

Façası yiyorsa yapsın ne yahu.Çocuk oyunu mu bu ? Denizci dediğin kurum kişisel hırslara göre yönetilemeyecek bir kurumdur.Halkın yani çoğunluğun çikarı gözetilir.Bu dediğin gerçek hayatta Türkiyenin pkkya gücü yetmiyor.Yetseydi şimdiye bitirirdi gibi bir şey.Amirallerin yeri belli.Yonkoular 20 30 adayı değil de tüm dünyayı yönetme arzusu olan adamlar.Façası yemiyor demek ki yonkouların ki açılamıyorlar diğer denizlere.
Hahaha sesli güldüm. Bu adamların görevleri kanun kaçaklarını kovalamak oturdukları yerden para kazanmak değil. Garp'ın denizcilik geçmişi başarılarla dolu. Akainu'nun Marinford dışında bir başarısı var mı? Sengoku ve Garp denizci nasıl olunurun dersini vermişler. Ordumuz pkk neredeyse tepesine biniyor zaten. Ayrıca pkk dediğin örgütün içinde binlerce yabancı devletten ajan var her türlü yardım alıyorlar. Benim askerimin dünyaya bedel olduğu ortada. Verdiğin örnek doğru değil. Garp Roger'i kaç defa kıstırmış. Akainu'nun böyle bir başarısı yok. Smoker mi Akainu mu? Açık ara Smoker daha iyi denizcidir. Nerede böyle bir oluşum varsa tepesine biniyor. Gücü yetmese bile denizciler adına kendini ortaya atıyor. Sonuç itibari ile amiraller sadece balondur. Ayrıca yonkoular yeni dünyadalar istedikleri yerde istedikleri gibi dolaşıyorlar
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık