Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 956: Büyük Haberler

Bölüm Nasıldı?

  • Bölüm gibi bölüm.

    Kullanılan: 209 76.3%
  • Sıradan çinko karbon pil gibi bölüm.

    Kullanılan: 43 15.7%
  • Beklemeye değmeyecek bölüm.

    Kullanılan: 22 8.0%

  • Kullanılan toplam oy
    274
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 5781

O değil de bu serinin en büyük kötü karakterleri doff ve crocodur net. Croconun üstünde baya bir sene geçmesine rağmen namını bir şekilde bahsettirmesi, Doff'dan da kesitler verilmesi bu iki karakterin de buram buram adamlık ve karizma koktugu ispatlanmistir.
Rob Lucci, Katakuri YALAN...
 
Şu an filolara komuta eden biri var mı ? Luffy nin aralarından kaptan olarak seçtikleri olmuşmuydu ya hatırlamıyorum da, olası bir savaşta ayrı ayrı mı gelecekler yoksa bir mi
Sıkıntı şu bu olayı atlatsa bile bütün schibuikailer ortada bir gerçek var. O da bu adalarda daha fazla cirit oynatamayacakları ben bu saldırıları hükümetten bir tehdit olarak görüyorum. Adanızda rahat oturmayın artık demek istiyorlar. Artık bütün schilerin yola koyulma vakti geldi. Buggy ve Hancockuk Luffyi bulacaklarını Mihawkın bir ihtimal Şanksı ile takılacağını ve Wevil'inde muhtemelen kendi başını yiyeceğini düşünüyorum.
 
Bölüm baştan aşağıya süperdi. Artık dünya yeni bir yöne doğru ilerliyor. Hancock dışında diğerleri rahatça oradan çıkar. Ama Hancock serinin ilerlemesi için yakalanması lazım. ( Coby için ) X drake'nin ajan çıkması beni şaşırttı.
Wano da işler anlaşılan daha da karışacak :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık