Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 955 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro Shimotsuki adlı bir köyde yetişiyor.

Hiyori, Sen wano samuraylarına benziyorsun diyor.

Ryuma’nın adı anıldığı her yerde Zoro var. Ve yanlış hatırlamıyorsam Ryuma’nın bir lakabı Shimotsuki imiş. Ve Ryuma’nın kılıcını yani iradesini alıyor bir nevi.

Hocasında Yasu ile Oden konuşurken arkada ki samuraylar ile benzer amblem var.

İlk kez bir çocuk ve adam ile sağlam bir bağ kurup intikam düşünüyor (Yasu ve Toko) İkisi de Shimotsuki.

Shimotsuki Ushimaru denilen adamın Silueti Zoro’ya benziyor ve yanında ki tilki Onimaru sadece Zoro ile temas ediyor yani karşılaşıyor.

Daha ne olması lazım? :D
Hiyori ne ara bunu dedi unuttum
Zoro kesin zaten vanolu roronoa gerçek kimliği mi acep
 
Zoro işin Ryuumayla dövüş kısmını da geçtim dedesinin kılıcını bırakmışsa çok saçma olacaktır la. Oda kılıcı bıraktırmasa bi şey demem de bu kadar manası olacak bi şeyi bıraktırmaz sanki.
Bıraktığı yer yabancı bir yer olmadığı için sıkıntı olmaz gibi geliyor bana. Sonuçta Zoro, Ryuma'nın soyundansa, Wano da memleketi oluyor. Hem Ryuma'nın hem de Zoro'nun memleketi. Bir şey olmaz. :D
 
Ulan onu bunu geçtim bu Zoro hıyarı nasıl memleketini tanımıyor dev ekranda heryerden izlendi adamı tanıyan çıkmadı mangada var mı bilmiyorum ama animede hocası zoronun haberini okuyordu piyasada kimse yok
 
Bleach’te son arcta çıkan özel kılıcı biliyorsundur diye tahmin ediyorum.O kılıcı kullanmak için çok güçlü biri bile gerekmedi.Sadece klan muhabbeti geçti.Bu seride de bir benzeri olacak.Yani ondan farklı olarak kişinin yine en az lord seviyesi olması gerekir en fazla.Yani tam olarak şöyle olur Oden alır Durandal,İchimonji vs onlarla kesemez ama enmayı alır deşer Kaido’yu.Bilinen tek yarayı bu kılıç verdi diye üzerinde durulma sebebi muhtemelen bu çıkacak.Enma Oden’in normalde kullanmadığı wano hazinelerinden biri olabilir.Öncesinde başka bir kılıçla deneyip başarısız olduğunu görmek beni şaşırtmayacak.Ancak bu olursa forumun baya şok olacağı kesin bence.
Lanetli kılıç mevzusu sıklıkla anime ve mangalarda işleniyor.İşte sahibine zorla katliam yaptırıyor falan.Bunun aynısı Shiryuu için seriye yedirildi.Bleach ve diğer serilerde olanların yedirilmeyeceği ne malum.Ejderleri lanetleyen onlar üstünde çalışan bir kılıç pekala çıkabilir.İlahi varlıklar için var anime - mangalarda.Bence bu ihtimale şimdiden alışın.Op saygınlığını kaybedecek diye düşünecekseniz bile mümkün yani onu demek istiyorum.Saygınlığı falan takmaz yazar.Ona göre saygınlığı devam eder.Bizim umursadıklarımızın yarısını umursamıyor güç dengesi vs..

Daha önce de demiştim.Bu kılıcın Kaido karşısında işe yaramasının bir sebebi var.Tamam kişinin seviyesiyle de ilgili bu sayıda gördük.Ancak....

Özel bir durumu var o sebeple özel bir kılıç.O yüzden miras bırakılıyor.Yani Oden Yoru alıp onunla denese kesemeyecekti belki de.Hangi sınıftan olduğuyla alakası olduğunu düşünmüyorum.Tamamen lanetle ve ejder karşıtı bir kılıç olmasıyla ilgisi olduğunu düşünüyorum.Cehennem lafları boşa değil ejderhaların cehennemden gelen iblisler olarak düşünüldüğünü tahmin ediyorum çünkü aşağı yukarı.
 
Spoiler verenin dediğine göre

"Hitetsuya göre eğer Zoro kılıcı kalıcı siyah kılıç yapar ise Enma 12 kiliclardan biri olarak siniflandiralacak."
Saçma bir durum olmuyor mu sence de? En üstün 12 kılıç olayı ya da en muhteşem 21 kılıç meselesi boşa düşüyor herkes karartırsa 12 üstün olayı bitiyor. Acaba şu anda 12 tane en üstün kılıç mı var? En muhteşem 21 kılıç o zaman 20'ye mi düşecek?
 
Ulan onu bunu geçtim bu Zoro hıyarı nasıl memleketini tanımıyor dev ekranda heryerden izlendi adamı tanıyan çıkmadı mangada var mı bilmiyorum ama animede hocası zoronun haberini okuyordu piyasada kimse yok
Zoro, hatırlayamayacak kadar küçük yaşta ayrılmış ya da başka yerde doğmuş olabilir. Ki, doğum yeri olarak Shimotsuki Village geçiyor sanırım. Yani dojonun olduğu yer. Aynı sebeplerden ötürü Wanolular'ın da onu tanımamaları normal. Soyadı da değişmiş olabilir. Wano'da Roronoalar olsa tanırlardı.
 
Kılıç kullanan kişiye büyük ölçüde Haki kullandırıyormuş iradesi dışında. Wano'da bugüne kadar sadece Oden bu kılıcı kontrol edebilmiş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık