Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 955 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında perde sayısının fazla olması makul gibi,yoksa havadan inme şeylerle yonkou ekibinin karşısına çıkacaklar.Bizimki en az 2 kere dayak yer herkesten,Kaido daha 1 attı.
@RedTeroR Kaidonun karşısına tek çıkaydı Enel karşısındaki durumdan beter olurdu,baksana bizimkini Bim poşeti etti.
Aslında yapacağı şey basit Oda'nın. İki amirali ve peşinde getirecekleri filoyu dahil edecek olaya, bunların yıprattığı Kaido'ya Luffy, Kid falan Allah ne verdiyse dalacak. BM'de Kaido'yu satmak suretiyle adadan ayrılacak çok güvenilir bir şahsiyet sayılmaz zaten. En olmadı amiral gücünde bir adam Luffy, Kid'in ve olası bir başka müttefiğin yanında bu vsye dahil olmalı ki Kaido inebilsin. Ama şimdi Luffy direkt yürüyecekse Kaido'ya, zaten bir dayak yedimi ayılması üç gün sürüyor. Onu o durumdan kim kurtaracak sonra Luffy nasıl toparlanacak da tekrar Kaido karşısına çıkacak ki? Aynı şeyleri tekrardan yaşamak bir noktada anlamsız olur gibime geliyor. Üçüncü perdede acılı ölüm var denmiş, geçmişe gideriz büyük ihtimalle. Ardından savaş ve final perdesi de parti ve bir sonraki yolculuk öncesi edinilecek önemli bilgiler eşliğinde kapanış olur gibime geliyor. En olmadı Luffy üçüncü perdede gider King'i döver, dinlenir sonra Kaido'ya geçilir.
 
Yeni bakma şansım oldu.

Sahneden anladığım kadarıyla bu kılıç kullanıcının yaşam enerjisiyle besleniyor yaşam enerjisini yutuyor haliyle hücreleri de çökertiyor alışkın değilse.Zoro'nun kol bildiğin erimiş çöp gibi kalmış olay hakiden çok daha öte.Daha da devam edecekken anladığım kadarıyla Zoro koka basarak bunu engelliyor.Haki çektiği yok yani esasında.Zoro kendini koka basarak korumuş aynısının gövdesine olmasını engellemiş gibi gözüküyor.


Kılıç kesinlikle lanetli ve iradesi bir başka.Lanetli kılıçlar hakkında bu ara konu açacaktım sanırım şu an tam sırası.


Kılıçların ne kadar önemli olduğu bir kez daha kanıtlandı.Ve her kılıcı her önüne gelenin kullanamayacağı da kanıtlandı gibi birşey.Bu kılıcı çöpün biri öyle sahiplenmeye kalksa muhtemelen mumyaya döner gübre olurdu. :)

Ben diyorum ki bu kılıç Zoro'nun ömrünü uzun vadede kısaltır.G2 gibi yaşamından verecek birşey düşünmüş Oda.

Luffy,Law,Zoro üçünde de var bu özellik şu anda bu sayıda olanlara bakılırsa.
 

Üye silindi 1004

Zoro işin dövüş kısmını da geçtim dedesinin kılıcını bırakmışsa çok saçma olacaktır la. Oda kılıcı bıraktırmasa bi şey demem de bu kadar manası olacak bi şeyi bıraktırmaz sanki.
Büyük atası olabilir en fazla. Ayrıca kılıç Wano’nun ulusal hazinesi. Zoro isterse doğrudan torunu çıksın kılıç üstünde gram hakkı yok. Devlete ait o kılıç.
 
Zoro Shimotsuki adlı bir köyde yetişiyor.

Hiyori, Sen wano samuraylarına benziyorsun diyor.

Ryuma’nın adı anıldığı her yerde Zoro var. Ve yanlış hatırlamıyorsam Ryuma’nın bir lakabı Shimotsuki imiş. Ve Ryuma’nın kılıcını yani iradesini alıyor bir nevi.

Hocasında Yasu ile Oden konuşurken arkada ki samuraylar ile benzer amblem var.

İlk kez bir çocuk ve adam ile sağlam bir bağ kurup intikam düşünüyor (Yasu ve Toko) İkisi de Shimotsuki.

Shimotsuki Ushimaru denilen adamın Silueti Zoro’ya benziyor ve yanında ki tilki Onimaru sadece Zoro ile temas ediyor yani karşılaşıyor.

Daha ne olması lazım? :D

Edit: Bir de Zoro gerçekte Japon olurdu olayı var. Wano da zaten nereyi temsil ediyor belli :D
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık