Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro eğitiminin meyvesini gösterdiğinde alabilir Jack'i. Ayrıca Luffy 3. komutan seviyesini aştı çoktan yonkonun az aşağısına gelecek. Zoro sağ kol olarak Jack'i alacaktır.

Birde Sanji'nin suiti her şeyi baştan aşağı değiştiren bir şey. Kılıç sadece kılıç. Tabii ki artı sağlar ama Zoro'da zaten Ryuuma'nın kılıcı vardı. Gidip de meyve bıçağı kullanmıyordu. Suit ise Sanji'nin dövüş stilini bile belli ölçüde değiştiren bir faktör.

Bence Jack>Cracker ama pek dayanağım olduğunu söyleyemem.
Şu anki Luffy ya da Kata dövüşündeki Luffy zaten 3.adamların çok ötesindeydi benim bahsettiğim bu değil ki.O kılıç Zoro'ya ekstradan saldırı gücü sağlıyacak,Zoro savunmasını kılıç ile yapıyor savunması artacak.Bu siyah kılıç muhabbetini de bu arc öğrenir muhtemelen.Zoro'nun kaptanı Luffy tüm kekin başında tek başına yenemedi Cracker'ı.Cracker>Jack bence.Jack'in saldırı gücü ve hızı g4ün yanından bile geçmez ama Luffy o g4 le bile Cracker'ın askerlerini aşıp ana bedeni yenemedi.
 
Mihawk'ın gözüktüğü ilk sahne gözlem haki lan. Daha sonraki sahneleri de gözlem üzerine. Neye dayanarak Shanks'ın gözlemi daha iyi :hoo:

Ne olduğu, ne işe yaradığı belli olmayan kral hakinin bire birdeki işlevi belli olmadan Shanks'ın bu konuda üstün olduğunu savunmak bile teori aslında.

Mihawk 2 tip haki, kılıç ve kol avantajıyla bariz bir şekilde önde şu an. Dediğin gibi kral haki diğer haki tiplerinden üstün olsa bile tek bir avantaj 4 tane dezavantajı karşılayamaz :mincika:
Mihawk b.haki üzerine yoğunlaşmış bir adam tabii ki de Shanks'dan iyi gözlem hakisi olmayacak :D Tüm olayı haki olan bir adam,tüm olayı kılıç ustalığı +haki olan adamdan daha iyi haki kullansın bi zahmet.H.haki en önemli ve en nadir olan haki bildiğimiz üzere.Diğer hakilerin ileri düzeylerini gördük onlar bile oldukça seviye atlatan şeyler.En nadir haki türü olan H.hakinin ileri düzeyi tabii ki de diğer hakilerden çok daha etkili olacak :D
 
Kast ettiğim o değildi aslında.
Laf olsun torba dolsun kafasında biri Rosinante'nin yaptıklarını itibarsızlaştırmak için olaya abuk subuk şeyleri katmasın diye önceden yazayım dedim.
Ne gerek var değil mi ağzımızın tadının kaçmasına.

Rosinante gizli görevdeydi. Bir yandan Doflamingo'nun planlarını sızdırıyor, bir yandan yanındaki çocukları kaçırmaya çalışıyordu.
Tabi bunu mümkün olduğunca kendini belli etmeden yapmaya çalışıyordu.
Sonra bir gün bir çocuk geldi. O trajik adadan gelmişti. Hastaydı. Tüm dünyadan nefret ediyordu ve öfkeliydi.
Abisinin çocukluğu gibiydi.
Aslında Rosinante hemen anlamıştı me kadar üzgün ve acı içinde olduğunu ama bir şey çaktıramazdı ve yine yaptığını yaptı. Onu da döverek kaçırmaya çalıştı.
Aslında o çocuklara zarar vermek değil, onları kurtarmak istiyordu. Zaten bu yüzden bıçaklandığında hiçbir şey yapmamıştı. Yani sadece Doflamingo'ya söylememeyi kast etmiyorum, istese kendi başına bir şey yapardı ama yine de yapmadı.
Çünkü onun derdi o çocukları kurtarmaktı.

Hasta çocuk için Sengoku'yla konuştu. Belki bir umut tedavi olur diye ama olumsuz cevap aldı.
Aradan yıllar geçti. Ne yaparsa yapsın o üç çocuğu kaçıramadı. Sonra bir gün hasta çocuğu ve diğerlerini konuşurken duydu. Hasta çocuk D. olduğunu söylemişti.
Bu bardağı taşıran son damlaydı. Bu çocuk Doflamingo'nun yanında kalmamalıydı, diğerlerinden daha büyük tehlikedeydi ve malesef dayaktan da korkmuyordu.
Bu yüzden risk aldı çünkü başka çaresi kalmamıştı. Konuşabildiğini itiraf etti ve Law' "Git. Abim seni yaşatmaz. Güvende değilsin." dedi. Çocuk zeki olduğundan belki ona bildiği her şeyi anlatırsa işin ciddiyetini anlar diye ummuştu.
Ama hiç bilmediği bir şey öğrendi. Çocuk "Nereye gideceğim? Zaten ölücem." dedi.
Rosinante "Öleceğim." lafını duyunca sarsıldı. 13 yaşında çocuk diyordu bunu.

En sonunda daha fazla dayanamadı. Belki Sengoku duymamıştır, belki yanlış biliyordur diye umarak aldı çocuğu tedavi için bütün dünyayı gezdi.
Bunu yapmasının tek sebebi iyi bir insan olmasıydı. Başka bir sebebi yoktu.

Hani kimse sevmek zorunda değil tabi, kimseyi zorlayamam ama adamın iyi kalbine kulp bulup boş boş şeyler söyleyen insanlara karşı da susamam. Şu seride gördüğüm en yüce gönüllü insanlardan biri. Belki de en iyisi.
Bu gerçeği balçıkla sıvamak isteyenleri görünce rahatsız oluyorum.
Rosinante'ye hiç bu açıdan bakıp, düşünmemiştim. Üzdün. :ühü:
Law'ın yerine koyuyorum da kendimi, çok zor ya tarifi yok taşıdığı yükün. Koca yürekli Corazon :ühü:
 
Şakayı yakında göreceksin, Kata'nın anamı da dövsene şakasından bile daha güzel olacak :byee:
Zoro'ya özellikle Kaido kesen kılıç diye vurgulanan kılıç verildi.Zoro Kaido'yu yaralayacak Kaido yenilirken en azından.Yaralayınca da buralar hep ağlama duvarı olacak.:ehe:

Sıralı tam liste :

Oda sıvadı.
Mangayı bırakıyorum.
Güç dengesi kalmadı.
Kaido handikaplıydı banyoda derisi yumuşamış.
Kaido alkollüydü hissetmeyince kesti.
Kaido balon çıktı.
Kaido Pica'nın yonko versiyonu.
 
Lav ya da ateş benzeri artı bir özelliği varmış gibi geliyor bana isminden dolayı.
Ateş olma ihtimali var ama öyle alev topu falan atacağını sanmıyorum. Etrafında ufak bir alev sarılı olur en fazla. Eğer en iyi 21'den bir kılıçsa, vereceği artış da bu olabilir.
+1 Kılıçlar, sahipleriyle yaptıkları efsanelerle anılıyorlar. Mesela Ryuma kılıcı ile ejdarha kesti, Oden de kılıcı ile ki muhtemelen kılıçları ile Kaido kesti. Ama bir anda olayın bütün meziyeti ya da yarısı, kılıca yüklendi. Yani kılıcın verceği katkı düşünülen kadar absürt olamaz. O zaman kullanıcının bir anlamı kalmaz ve ortalama bir kılıç ustası da ki Wano da ki kılıç ustaları gayet sağlam, o kılıcı alıp önüne geleni keser o zaman.
Hiyori'nin sözünden dolayı bu şekilde algılandı aslında. O söz de çok yarım kaldı. Açıklanmaya muhtaç. Ben de senin gibi düşünüyorum.
 
Şu anki Luffy ya da Kata dövüşündeki Luffy zaten 3.adamların çok ötesindeydi benim bahsettiğim bu değil ki.O kılıç Zoro'ya ekstradan saldırı gücü sağlıyacak,Zoro savunmasını kılıç ile yapıyor savunması artacak.Bu siyah kılıç muhabbetini de bu arc öğrenir muhtemelen.Zoro'nun kaptanı Luffy tüm kekin başında tek başına yenemedi Cracker'ı.Cracker>Jack bence.Jack'in saldırı gücü ve hızı g4ün yanından bile geçmez ama Luffy o g4 le bile Cracker'ın askerlerini aşıp ana bedeni yenemedi.
nami olmasaydı orda luffy rahmetliydi şimdi :) ki bence luffy şuan bile doffy ve crackerden güçlü değil yani birini dövebilmek için illa ondan güçlü olmak gerekmiyor serideki en güzel örnek enel vs luffy
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık