Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ace bomboş ve kibirli bir adam. Ben olsam ben de Luffy'i beklerim 20 yıl. Çocuk konuştuğu herkesi dostu yapıyor sevecen. Ace kaba saba ne yaptığı belli olmayan kibirli bir dangoz. Wano'yu Ace kurtaramazdı en fazla daha çok zarar verirdi. Luffy dediğimiz adam tüm herkesin şu an çevresinde toplamış durumda. Wano izole olmasaydı çoktan herkes arkasına toplanmıştı. Mangaka iki bölümdür bunun imasını yapıyor. Momo bu bölüm kefil oldu Luffy'e. Luffy'e bile güvenmeyen halk Ace'e hiç ama hiç güvenmezdi. Luffy direkt canını ortaya koydu bitkin kaldı ama halletti bir şekilde densiz.

Ace kadar derinlemesine işlenmiş bir başka karakter daha yok seride belki de emin değilim bu konuda.Sırf adam üzerine bir arc çizildi savaş çıktı.Ace tam bir kral meziyetlerine sahip babasının oğlu.Geri adım atma yok.Bak Fatih'in övdüğü Bizans kralı gibi.Kaç git İstanbul'dan demişler yok ben buranın kralıyım burada öleceğim demiş.Ace de aynı mantık onuru için geri adım atma yok ya herro ya merro onur davasına dönüşünce çekip gitme yok.Roger böyle böyle kral olmuş bu krallık kumaşıyla.Ace güç olarak eksikti o yüzden öldü yoksa aynı davranışlarla seviye gelişimini tamamladığında o da babası gibi kral olabilirdi.Luffy böyle yapmıyor yeri geldiğinde kaçıyor diğer insanlardan yardım alıyor böyle böyle kral olacak.

Ancak hangisi daha değerlidir bir bakmak lazım tabloya.Ben baktığım zaman bu şekilde kral olmayı daha değerli görüyorum.Denizde hiç geriye dönmek yok sürekli ileri gidiyorsun gerekirse ülkeleri yok ediyorsun Roger gibi.Tırnaklarınla kazıyarak kimseden medet ummadan kral oluyorsun.Bundan değerli şey var mı ?


Luffy'e bakmayın siz.Luffy korsan kral kisvesi altında bir peygamber mangada.Seçilmiş kişi bir kurtarıcı gerçek korsan kral böyle olmaz.Gerçek korsan kral Roger gibi olur.Mangaka bir peygamber hikayesi anlatıyor ancak bunun adını koymaya cesaret edemiyor hedefi korsan krallık olarak açıklıyor.Süreç ile hiç alakası yok.


Wb müttefikleri gelince öyle bir güvenirlerdi ki emin ol sen.Wb zamanında Oden ile tanışan bir korsan.Onun imajı çok temiz dolayısıyla Ace de öyle olurdu.Belki de Momo'yu adamlara göstermelerine bile gerek kalmazdı.Muhtemelen beyazsakalı ve müttefiklerini tanıyorlardır çünkü.En azından Wb Oden ile biraraya gelmesinden biliniyordur adı yeter.

Ace zaten oraya geldiğinde adamların yiyeceklerini almasına kendilerini yakalamasına izin vermiş.Zaten öyle bir sempati toplamış.Benzer bir hareket daha yapar sempati toplardı bu Ace için de zor değil.
 
Oooo. Ace övmeye mi başladık. Ben de varım. :at:

....
....
....

:hmm:
:hoo:

Diyecek laf bulamıyorum. Görüyorsunuz işte anlatmaya gerek yok.
 
Akainu’nun o lağım çukuru ağzından çıkan pis sözleri yutup gitmeyi kendine yediremeyen aslan yürekli Ace’i saygı ile anıyoruz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık