Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü Balık Adam

Sizce Unvanı Hangisi Hak Ediyor?


  • Kullanılan toplam oy
    189
Jinbe 1 milyarlık adam diyecek halimiz yoktu :fool::fool:
Seninle zamanında ödül güç mevzunu tartışmıştık, "Sana hak verdim," demiştin ve kapatmıştık. Sonradan yine aynı yere döndük.

Çaylak Ace dediğin adam zaten 2-3 yıl daha yaşıyor oradan sonrasında ve 550 Milyon Berilik ödülünü ve Shichibukai teklifini o zamanlar alıyor. MF'deki Ace'in çok daha üstün olduğunu belirten bir şey yok elimizde. Kaldı ki adam haki bilmiyor, kendinden güçsüz Smoker karşısına dikildiğinde duman-ateş muhabbeti yapıyordu.
 
Tümen komutanlığını almayan Ace ile '' Beyazsakal'ın karşısına yeni çıkmış 2-3 yıllık Ace ile arasında seviye farkı yok mu diyorsun yani? 3 yıllık sürede Ace en azından '' Logia'sında'' güçlenmiştir yahu, o zamanlar Dai Enkai falan yapabildiğini hiç sanmam, toy henüz.

Ayrıca ;

Bunun dışında Jinbe balonu '' Denizde şöyle güçlü böyle güçlü falan deniyor ''. Bir tırı vırısı yok o arkadaşın, denizdeki en baba saldırısı bu yahu ne überi?


Bunun gemiye yaptığını Luffy ve Rob Lucci daha Eniess Loby'de yapıyorlardı hemde daha fazlasıyla, pehh..
 
Jinbei'yi çok severim çok da güçlüdür ama Jack kadar olduğunu sanmıyorum. Yine de çok fark olduğunu sanmam tabi. Bu arada konuya yazanlardan tek anlamadıklarım ileride Jinbei daha güçlü olur diyenler :D Jinbei genç yetenek falan da haberimiz mi yok?
 
Eğer Jack ile Jinbe dövüşürse hem en güçlü balık hem de Jack ile kim dövüşecek sorusunun cevabı ortaya çıkacaktır.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık