Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ray, Shiryu, Shanks kılıç ustası. Hakiyle kılıç ustalığını ayrı tutmam ama Shanks H. Haki'de hayvan çıkacak gibi, o sebeple Mihawk'ın az üstünde olacak bence.
WB, BM kılıç ustası değil.
Fuji şu an için belirsiz. Meyveyi yeni yemiş. E meyve yemeden önce de hatrı sayılır güçte bir adamdı büyük ihtimalle. Kılıcı sonradan almadı bence eline. Yine de tam birşey söylemek için erken.

Yani aslında içten içe herkes Mihawk'ın sağ kol seviyesinin üstünde çıkacağını biliyor da, Yonkou+ diyenleri dengelemek istiyorlar :D Gelin sağlamından amiral diyelim, iş tatlıya bağlansın.
 
Aslında kılıç ustası diyince nerden baktığına bağlı. Sanjide de kılıç/bıçak yeteneği var. Bu silahı kullanırken yaptığı saldırılar kılıç ustalığıdır. Bir noktadan bakınca Sanjide bir kılıç ustası. Ama gelelim en güçlü saldırılarını kılıçla yapmıyor Sanji, bacaklarıyla yapıyor Zoro ise kılıç ustası zaten ve en güçlü saldırılarını kılıçla yapıyor. Şimdi kılıç ustalıklarını karşılaştırdığımızda Zoro daha güçlü ama Güç bakımından karşılaştırdığımızda Sanjiyle eşit(varsayıyorum bunu, tabi ki öyle değil). Şimdi burda Kılıç ustalığı ile Kılıç ustası sıfatı arasında ince bir fark var. Sonuç olarak Sanji kılıç ustası değil tekme ustası, geçimini burdan sağlıyor. O yüzden Wb’de kılıç ustası değil. Rayleigh ile Shanks büyük ihtimal kılıç ustası bence.
Başka bir örnekle Sanayide kaportacı motordan anlayabilir ama onun asıl alanı kaportacılık olduğu için kimse ona Motor ustası demez ilk başta.
Yani ben olsam Zoroya vivre card’ta ‘Swordsman’ derim. Sanjiye ‘his swordmanship ...’ derim. Hadi eyvallah.
 
Ulan iyi ki Jinbei gelmemiş bu arc he. Diğer novalar zaten eziliyor iyice altta kalırdı. Zaten en babasının sağ kolu bizim sağ koldan tek yiyor. Birde Jinbei olsa diğer novaların karşında dağ gibi ex shichibukai olcak. Klassman farkını iliklerine kadar hissederlerdi. Sen daha tayfa üyesiyle denk olamıyacaksın bırak kaptanı. Çok üzücü lan. Bizim tayfada da aşağılık kompleksi olanlar iyice delirirdi artık lskhfjkdhfas
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık