Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 939 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kutup ayusu deel mi o? :d konuşmuştur bunlar. Güvenmiyorum :D

Franky Usopp olayı olacak. Sanjiyi umarım birilerini döverken izleriz. Law da artık yapsın bisiler. Aman Ali Riza bey modundan çıksın
Konuşmamıştııır:D
Mekan basma sahnelerini çok özledim umarım o tip bir şey olur. Eğer aman planımız bozulur savaşı bekleyelim derlerse hepsinin canı cehenneme.
Ortamlarda konuşmadım dersin, kim bilecek?
Bu bölümdeki kapak jimbei'in tam uzuvlu son kapağı mı dersin?:rolleyes:
Nerede lan benim Sanji'm?
Sanji büyük ihtimal law'a yardım edecek. Baskın var baskın! ama kimseye söyleme.
 
Bilinmezlikten dolayı çekiniyorlar, Wano eski Japonya gibi kapalı bir ülke zira şu ana kadar gördüklerimiz arasında Jack'i bile alabilecek adam çıkmadı, adı geçen üç samuraydan birini Zoro tekledi sayılır diğeri Jack'e karşı biraz dayandı.
Samurayların güçleri konusunda endişeleniyorlar diye düşünüyorum. Saka ve kizaru wanoya gidecek.(Saka yerine Fuji ve Ryokugyu da olabilir ama onlar şuan marijeois de Devrim Ordusuyla dövüsüyorlar en azından bu vs yi de gösterseydi oda.:of::of:)Saka Kaido ya gider Kizaru ise sag kollara girer.
 
Müttefik takımından kimse bire birde alamaz. Ama zaten olay o değil. Şimdilik gözüken 5 Yk3 düzeyi adam var Wano'da. Hangi amiral 5 yk3'ü alacak ? Severler adamı :) O yüzden en az iki amiral gelmeli diyorum.
Beyaz sakal tayfası komutanları sayılmıyor sanırım? Hepsi birleşip luffyi kurtaramadı akainuden. shanks gelmeseydi telef olacaktı hepsi. Amirallari sadece yonkoular yonkoularıda sadece amiraller durdurabilir. Kizaruyu tek başına wanoya göndermemesinin nedenide kaido. Yoksa shutenmarudan felan korktuğu için değil
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık