Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

En Güçlü Ana Karakter

  • Konbuyu başlatan Reversi
  • Başlangıç tarihi
DC-Marvel top 50'si için gezegen yok etmek matah bir şey değil pek. Zirve karakterlerinin hepsi çoklu evrensel/ en az çoklu galaksi seviyesi çünkü. Ki Superman'in bazı versiyonları bunların da ötesinde.

TTGL Simon konuya cevabım.
Goku'nun gücüne örnek verirken ilk aklıma gelen kahraman olduğu için verdim Superman'i. Earth 1'nın bildiğimiz Supo'sundan bahsettim ama dediğin gibi işin içine çoklu evren kavramı girdiği zaman uçup gidiyor güç skalası. Kozmik karakterler vs kıyas bile kabul etmez Superman ile.

Benim de cevabım Goku bu ankette.
 
Gücünün %70’ini kullanan beerus ve goku yumruk çarpıştırırken evren yok oluyor nerdeyse. 2-3 kere daha yumruk çarpıştırsalar yarattıkları dalgalar evreni yok edecek dendi. Goku yumruğundaki enerjiyi daha iyi kontrol etmeye başlayınca o dalgalar duruyor.
Çizgi romanları hiç takip etmiyorum süpermani falan yener mi bilemem. Ama evren yok etmek goku için bi problem değildir.
Belli bi noktadan sonra güç ölçmekle uğraşmak anlamsız bence. Evren, galaxy falan patlatmak nedir? Bu güçlere karar verenler evrenin büyüklüğünü bilmiyor bile. Dbz’yi çizen adamın kafasındaki evrenin büyüklüğüyle süperman evrenindeki evren aynı mı?
Dbz’deki zeno bildiğin tanrı. Dövüşçü değil. Bişeyin yok olmasını istiyorsa yok oluyor. Tüm evrenlerin yok olmasını istese yok olurlar bişey yapmasına, bomba falan atmasına gerek yok. Bu karakterden güçlü karakter nasıl olur? Zeno’nun limiti var mı belli değil.
_________

gezegen patlatmaya güç ölçülmez artık zaten. Gezegen patlatma komedi amaçlı kullanılmaya başlandı. Beerus hapşurunca istemeden gezegen patlatıyor (şaka değil yaptı gerçekten).


Yhwach falan süpermane kıyasla çok güçsüz kalmıyor mu? Gelecek görme gibi Özel güçleri neyse de güç seviyesi düşük.
Gelecek görmesi de çok güçlülere karşı tam işlemiyor. Bu tabi bleach evrenindeki reiatsulu karakterler üzerinde geçerli bi kural ama neyse.
 
Son düzenleme:
Bu dövüş 5 6 part var youtubeda. Gayet zevkli cizmisler. Hiç goku bilmememe rağmen güçlü olduğunu hissetirdi bu fan çizim bile.

Saitama vs Goku yazıp youtubeda bolca partli fan çizim vs bölümü var. Tavsiye ederim. Saitama gömme yok yani. Baya sağlam çizmisler
Yok kaliteli olduğu bundan anlaşılıyor Saitama gömmede su şekil bu adamın kimseden yediği dayaktan etkilenmediğini gördük o yüzden öyle dedim
 
Goku’nun ultra bilmem ne modunun parmağıyla gezegen yok edebileceğini yazmış yukarıda bir arkadaş. Bu varsayımdan yola çıkarak Goku’yu “düşüncesiyle” gezegen yok edebildiği söylenen Ganthet ile bir tuttum. Ganthet’in veya herhangi bir Guardian’ın Superman’i alabileceğini düşünürsek Goku da pek rahat alabilir.
New 52 Superman'i alır bence de. Diğerlerinde de şansı oldukları var ama pek rahat? Hiç ama hiç sanmıyorum.

Her şeyden önce Goku uzayda bile yaşayamıyor. Goku'yu daha Goku fark etmeden tutup yüzlerce kez güneşe götürüp getirebilir. Ve bu en basit yol. Hele Bloodlusted olursa durum Goku'nun alma şansı tamamen sıfıra sabitlenir.


Güzel yapmışlar.
Senin attığın video alternatif hali yalnız. Screwattack çoğu zaman alternatifini de yapar. Bir de bu video var yani.

Bu arada Superman'in formlarını ve güçlerini anlatan ve iki kısımdan oluşan Türkçe bir yazı;
http://kahramanbaykus.com/en-guclu-12-superman-versiyonu-1-kisim/
http://kahramanbaykus.com/en-guclu-12-superman-versiyonu-2-kisim/
 
Son düzenleme:
Çok iddialı girmemiş misin yav? :D Natsu kendi liginde, dört büyükler arasında bile en güçlü değil. Kaldı ki komple anime manga piyasasında galaksileri shuriken niyetine fırlatan Simon gibi canavarlar var.
Baruto'dur. Kurama olmadan kuchiyose yapıyor genin haliyle. Göz de var ultra mega byakuganin evrimlemis hali jogan. Otsutsuki eline bi iz bıraktı. O da baya guc veriyir. Otsutsuki chakrasi falan olsa. Bir de yılan/kurbaga senin mod açsa bak sen hele. :d
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık