Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece "magazine"

Labsente

Burada kesecek derken öldürecek manasında demiyordur bence. Belki ilk ciddi hasarı Zoro verebilir veya güzel bir girişle gökyüzünden yere çakabilir ama 1 vs 1 atacak kadar da değil. Son vuruş zaten Luffy'nin veya Kaido'nun düşmesiyle gerçek bir ejderha görürüz Zoro onu keser belli olmaz. Ama Kaido'yu kesmesi için bizimkinin 1 fırın ekmek yemesi lazım.

Ciddi ciddi ileriye yönelik spoiler vermeye başladı bunlar. Oda neden bunlara izin veriyor anlamıyorum. One Piece’in bunlara ihtiyacı mı var? Shanks’ın ödülünün en yüksek olduğu ima edildi geçen, şimdi de bu. Ryuuma’nın kılıcına sahip olan Zoro’nun Wano’ya gelmesiyle tarihin tekerrür edebileceğine imada bulunmuşlar. Tamam bölüm spoilerlarını takip ediyoruz haftalık ama işin tadını kaçırıyor sanki bu tarz bilgiler.
Bu bilgiler editörden falanda olsa ben bir türlü ciddiye alamıyorum. Bunlar ucuz numaralar.
 
Yok, Oda razı olsa bile dediğine Jump razı olmaz. Elinden Naruto gitti, Gintama gitti, Bleach'i kendileri istemediler. Şu an dergiyi taşıyacak haftalık seri yok. Belki Hunter x Hunter tam zamanlı çıkarsa olabilir o dediğin.
Daha ortada Im yok. Ne dragon ne mihawk gorduk. Shanks nedir bilmiyoruz. 3. Amirali gormedik. Yonko inmedi hala. Raftel falan olacak. Wano sonu bi raftel bi son savas yapip birakacaksa kotu.
 
Sen düzgün bir açıklama yaptığını düşünüyorsan diyecek bir şeyim yok.
Bence gayet açıklayıcı ki, zaten benim açıklamama bile gerek yok, Gir yorumlara bak bakalım millet nasıl hemen anlamış.

Kimi tezcanlı olmayın demiş, kimi şunu demek istiyor ama bence olmaz demiş ama ne hikmetse bir tek sen anlamamışsın. Gerçekten bunları inanarak söylüyorsan daha diyecek lafım yok.
 
Biz diyorduk ki, bu Kaido'ya herkes dalacak ama Luffy ve Zoro en önemli rolü oynayacak dövüşte. Şimdi bu bilgiler ile biraz desteklenmiş oldu.

Bizim dediklerimize bu kadar benzemesi tesadüf mü? O yüzden mutlu olduk sadece.

Edit: Yani kimse Zoro, Kaido'yu 1vs1 alacak demiyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık