Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Film İzleme Kulübü (Kapanmıştır)

Tamam mı, devam mı?


  • Kullanılan toplam oy
    53
Bu haftaki filmi büyük olasılıkla zamanında izleyemeyeceğim. En kısa zamanda Ready Player One ve K-20 izlenecek ama tarafımdan.

Kieslowski hayranı biri olarak teessüflerimi iletiyorum ama.
 
Heyooo, herkese gunaydin! Beni de ekleyin oldukca genis bir film arsivim var, daha da genisletmek niyetindeyim.

Izlenmis filmlerle ilgili olarak su saate kadar sadece ready player one i izledim. Onu da cok uzgunum hic begenmemistim. Kalan filmlerinizi de izlerim bi ara nasilsa tatildeyim.
 
Heyooo, herkese gunaydin! Beni de ekleyin oldukca genis bir film arsivim var, daha da genisletmek niyetindeyim.

Izlenmis filmlerle ilgili olarak su saate kadar sadece ready player one i izledim. Onu da cok uzgunum hic begenmemistim. Kalan filmlerinizi de izlerim bi ara nasilsa tatildeyim.
Beğenilmiş diye önerdim ve şahsen ben beğendim hangi tür filmleri seviyorsun
 
Korku ve ask filmleri sevmem, bunlar haric tur ayrimi yapmiyorum genelde, daha ziyade senaryo onemli benim icin.

En son fail-safe i izlemistim ve hayran kalmistim mesela.
Bende aynı şekil ben çok film izlemiyorum ama burda önerilen bütün filmleri ablama soruyorum kendisi neredeyse hepsi ile ilgili fikir belirtti onunda izlemediği filmi bulmak zor
 
Filmi izledim. Film başlarda güzel gibiydi ama aynı performansı devam ettiremedi. Ortalama bir film olarak bitti bence.

Öncelikle filmin çok tahmin edilebilir olduğunu söylemem gerek. Akechi'nin K-20 çıkacağı, Heikichi'nin aynı Akechi'nin yaptığı gibi kendine ölü süsü verip sonra aynı lafları söyleyeceği, dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına döneceği falan çok belliydi.

Filme gelirsem, başta Wano arcın girişinde olduğu gibi karakterleri tek tek gösteriyor. Yine One Piece'in olmazsa olmazlarından olan prenses burada da var. @Kaido_93 sizin bünyeniz prensese alışkındır, alın size prenses diye bunu da önermiş olsa gerek. :oleyo:

Prensesten bahsetmişken, buradan da karakterlere değineyim. Bu arkadaşların hiçbiri karakter değil, alayı tip. Tipi benzer ve değişmeyen özellikler gösteren kalıplaşmış kişiler olarak tanımlayabilirim. Luffy, Zoro, Sanji gibi bilumum One Piece karakterleri mesela. Türk dizilerindeki kişiler falan yine aynı şekilde. Önceki filmlerde bu yoktu diyemem, mesela Eragon'da da aynı durum vardı, ama burada daha çok göze batıyor.

Neyse karakter demiştim. Karakterlerin alayının geri zekalı olması da var. Bu durum da Hereditary'de vardı. :ehe: Mesela bakalım:

Heikichi Endo: Hadi K-20 olarak yakalanman senin suçun değildi, adamlar seni kurtarıyor. Ağza alınmayacak hakaretler ediyorsun. Sonra hiçbir şey düşünmeden çocuk gibi ben sirke döncem yaaağ diye ağlayıp sokaklarda geziyorsun. Ondan sonra aşağılık kompleksi ile gidip hiç suçu olmayan prensese saydırıyorsun. Yani pek olmuyor böyle. :(

Yoko: Aynı One Piece'teki genel prenses portresi gibi fazla iyi, ama yine pek zeki değil. Askeri üstte Heikichi Sama diye bağırmak neden? Biri duysa adamı nasıl temize çıkaracaksın? Onun haricinde, nişanlın K-20 çıkıyor, patlamada ölüyor falan ama sende zerre üzüntü kırıntısı yok. Akechi'yi oylamaya çalışırken girdiği haller de ayrı bir şey.

Akechi: Heikichi ile ilk dövüştüğü sırada, eline bir kere öldürme fırsatı geçmesine rağmen öldürmüyor bu da. İnsan bir düşünür, biz filmin içindeyiz, plot armor denilen bir şey var diye, ama onda hiç yok. Vizyon desem, Nami'ye harita çizdirerek üst bir korsan olacağını düşünen Arlong ile aynı seviyede.

Bilumum askerler, polisler vesaire: Size uzun uzun yazmıyorum bile. Tek diyeceğim şu: Gta Vice City'deki polisler daha zeki. :artiz:

Genel olarak bir bakacak olursam, oyunculuklar kötü değildi. Senaryo efsane bir senaryo değil, ama geliştirilirse efsanenin iki üç tık altı bir film olabilirdi. Aksiyon sahneleri kötü de değil, iyi de değil. Normal.

Onun haricinde yine animelerde olan her daim destek çıkan arkadaşlar, ana karakterin belli bir konuya olan müthiş yeteneği, nereden geldiği belli olmayan power up'lar burada da vardı.

Genel olarak gömmüş olabilirim ama izlediğime pişman değilim yani. Buda As Sharm Foru Rikht (Benim zevkime göre seçtiğim bir film sonuçta beğenmiş olmam normal :ehe:) ve Veronique'nun çifte yaşamı filmlerinden sonra bunu üçüncü sıraya koyardım. :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık