Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Sanji, Hangi Supernovaları Yenebilir?

Sanji hangi Supernovaları yenebilir?


  • Kullanılan toplam oy
    341
Bege'yide yenemez adamın kalesi var dışardaki dandik adamlardan oluşan ordu Sanji püresi yapıyordu.
Beğenin sağlam adamlarıda var olduğu yere yapıştırırlar.
Oladabilir. Benim aklıma Sanji'nin Bege'nin içine girip yere sigara düşürdüğü sahne gelmişti. Bege telaşlanmıştı baya. İçerden kolay yenebilir de dışardan zor yener yenerse.
 
Neden Zoro'nun yendiği bütün adamlar güçsüz sayılıyor? Bir adam her rakibine ezici üstünlük kuruyor ise hep rakipleri mi çok güçsüzdür? Yoksa Kendisi mi aşırı derece de güçlüdür? Hyouzu, Monet ve Pica bunlar boş adamlar değil. Hyouzu Luffy'nin G2 saldırısını durduruyor sonra adam da diğerleri gibi haplanıp fena bir hıza kavuşuyor, Monet desen Nami ile Robin'i tek başına eziyordu. Sonra Monet, nasıl olursa olsun Luffy'i donduruyordu az kalsın ama aynı kadın Zoro karşısında buz kesiyor. Pica desen belki de Pica'yı orada Luffy, Zoro ve Law dışında alabilecek adam yoktu. Kyros'un falan aklı gidiyor Zoro bunu kesince. Yani sorun Zoro da adam leblebi gibi yiyor hepsini bu yüzden Zoro çok güçlü demek istemeyenler, adamlar çöp diyor.
Bir de Zoro, Oda'nın manevi oğlu falan filan olayı var. Tamam Oda Zoro'yu seviyor doğru ama şimdi bir adam sevdiği karakteri sürekli kaçırtarak nereye kadar devam edebilir? Madem zarar gelmesini ezilmesini istemiyorsun güçlü yap kurtul, yapmaması için bir sebepte yok ki adam bence Zoro'yu gayet de güçlü çiziyor siz görmek istemiyorsunuz.
Şimdi diyorsunuz ki Sanji ile Zoro yakınlar hatta eşitler. O zaman madem öyle madem Oda Sanji'nin yeri burasıdır deyip sağ solda Dof'a falan bunu ezdiriyor, O zaman ona yakın Zoro'yu da ezsin bitsin bu iş? Madem aynı kulvardalar ya hani bir kere de Zoro ezilsin. Zoro da ezildi ezilmedi değil ama nasıl ve kimlere ona bakmak lazım. Sanji ile aynı değil yani. Mesela en basit örnek; adam Dof'a saldırırken araya Amiral giriyor yahu, girmesin madem Amiral Dof, Zoro'yu gömsün oraya Fuji de Kinemon'u? Ama ne hikmetse Amiral araya giriyor. Sonra Sanji, Nami leri kurtamaya gitmeden önce ilk Zoro gidiyordu sonra Sanji ben gideceğim falan yaptı. Madem öyle Zoro gidip tek yeseydi? Sonra kafes olayı Zoro yaralı Dof'u da mı alamıyor? Gidip saldırsın en azından deneyip ağzının payını alsın? Sanji'ye bunları yaptıran Oda onunla aynı seviyelerde olan Zoro'ya da yapsın o zaman?
Olay aslında şu; Oda Zoro'yu gayet Luffy, Kid ve Law klasmanında görüyor ama şimdi adam'ın iki seçeneği var; Ya dof olsun o olsun bu olsun karşısına dikip Luffy'nin rakiplerine ezdirecek adamı ve diyeceğiz ki aha Luffy ilk kapışmada ezilmedi ama Zoro ezildi ya da Karşısına dikip adamları Zoro'ya ezdirecek o zaman da Luffy'nin dövüşünün etkileyiciliği kalmayacak. Adam Zoro'yu ezik çizse gayet de ezer yani, ama öyle bir şey yok. En basit örneği Hordy olayı mesela, Arc bossunu suyun altında tek attı adam.
Sonra bir Zoro için gelen tepkilere ve ifadelere bakın bir de Sanji'nin. En basiti 2y sonra Luffy, Zoro ve Sanji'nin adaya girişlerine bakın. Biri H.haki ile adamları bayıltıyor, diğeri kocaman gemi kesiyor, peki öbürü ne yapıyor? Hiç bir şey.
Son olarak da Smoothie o kadar güçlüyken neden arka planda kaldı? Çünkü onu tutacak adam yoktu, bu da ne demek Zoro gelseydi Smoothie'yi alacaktı demek. Zaten Nami ne diyor? Dövüşmeye gelseydik Zoro ve diğerlerini de getirirdik diyor bu kadar basit işte. Sanji'ye bakıyorum adam Oven ve Daifuku ile falan uğraşıyor ki hiç birini de yenemedi bile bari birini alsaydı. Ama sizin için o yaptıkları bile yeterliymiş madem yeterliydi de Arc devam ederken, Ya bari Sanck ile karşılaşsın onu yensin diyordunuz?
Yani bize fan diyorsunuz ama siz de hiç objektif değilsiniz. İki adamın arasın da komedi olsun diye gösterilen şeyleri güç kıstası olarak alıyorsunuz ama şu yazdığım şeyler görmezden geliniyor. Oda bile demiş kafa yapıları erkeklik düşünceleri uyuşmuyor diye.
Zaten Tek bir şey bile yeter. Biri Supernova yani herkesin konuştuğu en kötü nesilden diğeri değil. Ya da birinin hayali Dünyanın en iyi kılıç ustası diğerinin ki All blue. Biri hayali için ölümü göze alırken diğeri hayalini rahat rahat bırakabilecek irade de ki balık adam adasın da kızların içindeyken artık Hayalime gerek kalmadı eaeee diye burnu kanıyordu adamın.

Son olarak da Madem Zoro öyle ahım şahım bir adam değil ve Sanji ile rekabet içinde. O zaman Sanji neden bu resimde yok?

Resimde buggy olmasa çok güzel olucaktı
 
Boney baygan olduğu için alamaz zaten . Onun dışındaki en zayıf halka Bege ki bence onu da alamaz .

Urouge diyen varsa içlerindeki en ters rakip . Sanji ‘nin feleğini şaşırtır .

Bu arc sonu alacak seviyeye gelebilir belki

Sanjiden güçlü full teçhizat Ichiji bile Katadan tek yedi . Ben bir novanın tek yiyeceğini düşünmüyorum şahsen
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık