Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji vs. Pica

Kazanan kim olur ?


  • Kullanılan toplam oy
    215
Konu ile ilgili önceki yorumumu yaparak daha bitireyim kendi payıma düşeni. Flood oldu ama özür dilerim.

Burada en önemli kriter, sanji mi daha hızlı hareket ediyor, pika mı kayanın içinde daha hızlı hareket ediyor. Ben sanjinin gözlem hakisi ile pikayı yakalayacak kadar hızlı olduğunu düşünüyorum. Pikaya da zarar verebilir. Tek mek atamaz tabi. O kadar bitirici gücü yok sanjinin. Ama yakaladı mı evire çevire döver. Döve döve indirir. Ben sanjinin dövüşlerini seviyorum valla. Dövüş tekniği çok hoşuma gidiyor.
Valla sanji yaralı bedenle vergoya dövüş tekniği üstün gelmiş birisi. Adam vurdu vurdu fırlattı vergoyu. Vergonun ciddileşmesi falan hikaye. Bacağı kırıldı falan sağlam sanjinin bacağı kırılmazdı öyle hemen. Sağlam bir sanji vergoyu da indirirdi bence. Pika ise gördüğüm kadarı ile hantal birisi. Sanji en kötü ihtimal tekmeyi patlatır pika havaya seker. Pikayı havada yere inene kadar döver.
 
Ben mi yanlış biliyorum çok sıcak bölgelerde taşın üstüne yumurta kırıp yenilecek kadar sıcak oluyor. Helal Memories atağına bir bak istersen. Ace gibi yargı dağıtıyordu.
Isınmaz demedim, çabuk ısınmaz dedim. O sıcaklığa kolay ulaşmaz yani. Ace'in meyvesiyle de dağlar kadar fark var yaptığı teknik arasında. Cidden taşı toprağı ısıtıp Pika'yı dışarı çıkmaya zorlar diyorsun yani :bilmem:
 
Pica diyenler ağır Zoro fanıdır.
Zoro fanlığıyla ne alakası var. Sanji rahat alır diyenler fanlık yapıyor, çünkü yer Dressrosa. Pica'nın hayvan gibi mekan avantajı var. Nasıl kaçabildiğini gördük Zoro'dan. Yerin altına saklanıp dursa Sanji nasıl indirecek bu adamı? Luffy de saldırdı bu adama ama kaçmayı başardı Pika. Zoro'nun saldırılarından da kaçtı. Hızlı yani taşın içindeyken.
 
Bu dövüşte tüm şıklara oy gidebilir, sıkıntı değil. Ama yardımsız muhabbetini ciddi yazanlar sağlam boş yapmışlar. Forumun en salak 5 argümanına girer.

Sanji, bedeni ortaya çıkarabilirse yorulmadan; ortalama alır. En kötü senaryosu berabere kalmak olur. Pica'nın yenmek için tek umudunu Sanji'nin birilerini korumak zorunda olması olabilir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık