Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü Zoan Türü Şeytan Meyvesi

Ejderha güçlü diyorsunuz da Kaido insan formuna geçmese Luffy g3 ile dövecekti onu. Yarı ejder yarı insan modunu bülemem ama ejderha formu pek güçlü değil.
 
Çok acayip mitolojik hayvanlar var. Ejderha en popüler olduğu için en güçlü imajı veriyor daha çok. Kutsal kase savaşına gelse kesinlikle en güçlü olur mesela ama saf zoan olarak o gücü beklemiyorum ben nedense. Buddha gibi antik-mistik karışımı zoanlar var onlardan bir atak bekliyorum.
 
Ejderha güçlü diyorsunuz da Kaido insan formuna geçmese Luffy g3 ile dövecekti onu. Yarı ejder yarı insan modunu bülemem ama ejderha formu pek güçlü değil.
Marco hiç sadece kuş haliyle dövüştü mü? Rob lucci sadece leopar haliyle dövüştü mü? Hayır hepsi yarı zoan formunda dövüştü çünkü o formlarında daha güçlü oluyorlar kaido bu forma girmedi bile.
 
Biraz daha görmek gerek ama şu an için Marco'nun meyvesi daha kullanışlıymış izlenimi oluşturuyor.
Marco dedin işin rengi değişti :)

Genel olarak zoanlar yenilenme/iyileşme hızı olarak bence iyi zaten. Lakin fark yaratacak şey uyanış modu. Burada kimin ne kadar hızlı iyileşeceği meyvenin özelliğine bağlı olarak değişebilir. Marco için konuşmak gerekirse, meyve zaten iyileşme süresi açısından muazzam. Bir de uyanış gelirse ki böyle bir şeyi Wano'da bekliyorum... Weevil ile olan dövüşünde bence meyve uyandıracak ve alevleri kırmızı olan ankaya dönüşüp ölümsüz olacak bu herif :oleyo: O zaman ejderha zoanı ile karşılaştırılabilir bir meyve olur işte. Zaten şu anda bile serideki en iyi 2 zoandan biri. King bu tabloyu değiştirir mi bilmiyorum ama Kaido'nun meyvesini tam anlamı ile görebilirsek bu konudaki fikrin değişecektir diye düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
Marco dedin işin rengi değişti :)

Genel olarak zoanlar yenilenme/iyileşme hızı olarak bence zaten. Lakin fark yaratacak şey uyanış modu. Burada kimin ne kadar hızlı iyileşeceği meyvenin özelliğine bağlı olarak değişebilir. Marco için konuşmak gerekirse, meyve zaten iyileşme süresi açısından muazzam. Bir de uyanış gelirse ki böyle bir şeyi Wano'da bekliyorum... Weevil ile olan dövüşünde bence meyve uyandıracak ve alevleri kırmızı olan ankaya dönüşüp ölümsüz olacak bu herif :oleyo: O zaman ejderha zoanı ile karşılaştırılabilir bir meyve olur işte. Zaten şu anda bile serideki en iyi 2 zoandan biri. King bu tabloyu değiştirir mi bilmiyorum ama Kaido'nun meyvesini tam anlamı ile görebilirsek bu konudaki fikrin değişecektir diye düşünüyorum.
Bizim teach neden marconun meyvesini almadi ki?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık