Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Şaka bi yana hashirama ve madarayla karşılaştırmazsak fena değildi adam. Sennin mod sadece devasa chakrası olan kişiler tarafından kullanılabiliyor. Sennin kurbağalar açıkladı bunu. Bu yüzden jiraiya dışında sadece naruto deneyebildi bunu. Minato’nun sennin mod’a sahip olması chakrasının devasalığını gösterdi en azından. Adam sadece hızlı ve dahi değilmiş chakrası da yüksekmiş yani. Gamabunta’yı çağırması zaten bunu göstermeye yetse de bazı kişiler için yeterli değildi.

Mangaka adama ninjutsu bulamayınca “bari bi elini alayım da el mührü yapamasın jutsu göstermemek için bahanem olur” demiş resmen:D çok rezil etti adamı ya.

bi tane güçlü jutsu uydurdu ama onu da göstermedi. Nasıl bişey olduğunu tahmin edemeyelim diye bi de minato’ya isim uydurma özürlülüğü verdi. Tek bildiğimiz şey tobirama’nın kendini imha ederek sarsamadığı bi adamın dikkatini dağıtacak bi jutsuya sahip olduğu. Ama nasıl bişey olduğunu mangaka’nın kendisi bile bilmiyor.
 
Minato Shanks gibi bir konumdaydi bir zamanlar bu seride.Tobirama dalga geçiyordu gülsem mi ağlasam mı bilememiştim. :/

Shanks'in seri sonu kolunun kanadının kırıldığını şerefinin üç paralık edildiğini hayal edin balon gibi patlasın o kadar beklentinin üstüne.Sonra da seri bitsin.Hayal edebildiniz mi ? :D Ne derdiniz ?
Ahaha küfür gibi ya. :D Gerçi Mihawk denilen çakma vanpiri bile geçemediyse Usopp'tan tek yese hakkıdır zaten. :artiz:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık