Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

1. Takım vs. 2. Takım

Hangi takım alır ?


  • Kullanılan toplam oy
    73
Bakıyorum... 2. Takımın en güçsüzü Kyoraku. 1. takımın en güçsüzüne bakıp karar veremiyorum. Belki benim bilgi eksikliğimden kaynaklı da olabilir. Lakin 1. takımın en güçsüzü kim olursa olsun Kyoraku'ya kaybetmez gibime geliyor.

Diyelim ki Ichigo vs. Kyoraku.. Ichigo alır gibime geliyor. Gerçi İchibei de salak bir adam değil :) Neyse Aizen yalanı dolanı, hile-hurdayı, kaçak dövüşmeyi sever. Buradan yırtabilir.

İchibei çok sakat bir adam ve tecrübesi de cabası. Bu adamın hakkından gelse gelse üstün zekası ile Aizen gelir gibime geliyor.

Son karşılaşma da Yamamoto sensei ile Kenpachi arasında oluyor doğal olarak. Ciddi ciddi görmek isteyeceğim bir vs. aslında. Kenpachi'nin ölüm kalım durumlarındanki psikopat reiatsu artışı Yamamoto'nun üstesinden gelir diye düşünesim geliyor. Zaten ikisi de reiatsuları ile ön plana çıkan karakterler. Efsane dövüş olur.

Hadi 1 hata payım olsun. 1. Takım 2. Takıma 3-2 üstün gelir diyorum :good:
 
Shinsui ve İchibei, Aizen'in tehlikeli yeteneğini silebilecek kalitede takım çalışması ve ilk atağı gerçekleştirebilse 2. takım eze eze alır. Ama salapati bir savaş izlersek orta seyirde biter iş, kararsızım o konuda.

@Densetsu no Samurai La bunların arasında en eziği kenpachi olabilir. :D
 
Yorumları yeni okudum. Aizen bankai açmadı falan deniyor. Bu adam full bankai açık dolaşmıyor muydu arkadaşlar? Ben bankaisi, shikaisini gören herkesi genjutsuya almak diye biliyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık