Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1034 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jinbe de nerede var? O yildirim olayi h.haki olmadan olmaz. akış dedigimiz sey zaten o yildirim. Biz hiçbir yerde b.haki'nin taştigini, yildirim efekti oldugunu görmedik. Olmasada farketmez dedigim gibi arc sonu enies loby kadar fark olucaktir muhtemelen. H.haki olmasada bu powerlar yeter.
Sanji'de defalarca kez kara yıldırım gördük, başka karakterlerde de. Sanji haoshoku hakisini taşıyor bundan eminim ama açmış demek için bundan fazlası gerekiyor.
 
Teachde olmadığı söylendi mi? Bence en olası kişi o.
Luffy serinin en başından beri KK olacam diyor bunun içinde canımı kaybetsem önemli değil diyor. Bundan daha büyük irade var mı ? Bunun ne için olduğu önemli mi?
Vivre Card'da sadece Gözlem ve Silahlanma hakisi olduğu söyleniyor.

Emin ol Luffy'nin Korsanlar Kralı olmak istediği kadar Zoro'da En Güçlü Kılıç Ustası, Sanji'de All Blue'yu bulmak istiyor ama Zoro hayalini Luffy'yi kurtarmak için Thriller Bark'ta riske attı bu onun karalılığını gösteriyor ve aynısını Zoro engel olmasa Sanji'de yapacaktı bence orda Zoro ve Sanji'nin kararlılık ve iradelerinin denk olduğu gösterildi.
 
Sanji daha sonra kral hakiyi açabilir ama bence kral hakiyi saldırıya ekleme gibi bir durum yapamayabilir. Eğer yapabilirse Sanji zirvelerden birisi olur ki kendisi hak ediyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık