Excessum 12 Haz 2024 #1 Evet arkadaşlar, bu ikililerden hangisi daha güçlü merak ettiğim için bu konuyu açtım. Sizce hangi ikili dah güçlü? Zoro&Jinbe Gizli İçerik Yamato&Sanji Gizli İçerik
Evet arkadaşlar, bu ikililerden hangisi daha güçlü merak ettiğim için bu konuyu açtım. Sizce hangi ikili dah güçlü? Zoro&Jinbe Gizli İçerik Yamato&Sanji Gizli İçerik
Monkey D. Dragon 12 Haz 2024 #2 Yamatonun zaten büyük göğüslerinden beli ağrıyordur bide sanjiyi mi taşısın yazık be...
carpe d. em 12 Haz 2024 #3 Yanında kimin olduğu önemsiz. Jinbe "buraya ölmeye geldim" gibi bir şey derse yenilmez. Yoksa normalde Sanji-Yamato yener
Yanında kimin olduğu önemsiz. Jinbe "buraya ölmeye geldim" gibi bir şey derse yenilmez. Yoksa normalde Sanji-Yamato yener
Riful 12 Haz 2024 #4 Savaşın sonunu kestirmek zor ama karakteri gereği Jinbe taraf değiştirir. Zoro üçe bir mücadele eder.
Savaşın sonunu kestirmek zor ama karakteri gereği Jinbe taraf değiştirir. Zoro üçe bir mücadele eder.
Rebellious Dragon 12 Haz 2024 #8 Yamato Zorodan güçlüdür ama hem jinbe hemde Zoro’yu aynı anda alamaz.He ama yanında jinbeyi bir süre tutacak bi Adam olsa kazanırdı tabi
Yamato Zorodan güçlüdür ama hem jinbe hemde Zoro’yu aynı anda alamaz.He ama yanında jinbeyi bir süre tutacak bi Adam olsa kazanırdı tabi