Bir bölüm mü iki bölüm mü ne izledim. Günümüz dünyasında böylesi bir malın yakalanmadan 5 sezon terör estirmesi saçmalığına katlanacağıma duvardaki pötürcükleri sayarım deyip kapattım sonra. Dizi bir sezon olsa bitirirdim ama böyle bir hikayeyi 5 sezona yaymışlarsa vakte yazık demektir.bunu çok görüyordum netflixte ki popüler yapımlardan diye hiç ilgimi çekmemişti. konusunu okudum şimdi. hala izlenecek bi yanını göremedim, euphoria gibi bir şey herhalde.
napıyor ki?Bir bölüm mü iki bölüm mü ne izledim. Günümüz dünyasında böylesi bir malın yakalanmadan 5 sezon terör estirmesi saçmalığına katlanacağıma duvardaki pötürcükleri sayarım deyip kapattım sonra. Dizi bir sezon olsa bitirirdim ama böyle bir hikayeyi 5 sezona yaymışlarsa vakte yazık demektir.
Adam kaçırıp zehirleyerek öldürdü daha dizinin başında anasını satayımnapıyor ki?
Edit: Gerçekten kötü bitti.Dün iki bölüm felan izledim, aynı tempoda devam ediyor, final sezonu … Umarım kendi içinde tutarlı ve güzel bitirirler.
1.sezondayım final kötü diyolar doğru mu la?Hayat bitti
Yani ben beğenmedim ama böyle bir final olacağını da biliyordum. Sen de izledikçe anlayacaksın. Spoiler vermeden de çok bir şey diyemiyorum ama ilk 4 sezon ve özellikle sezon finalleri daha iyi1.sezondayım final kötü diyolar doğru mu la?