Mesajının başında 'beni bir gruba dahil edip 'siz' diye yorum yapma' diyorsun mesajını da 'biz' diye bitiriyorsun 'Ben amiral haterı falan değilim' demeyeceksin herhalde siz derken amiral haterlarını kast ediyorum
Aramaki Kaidou tayfasının kalanlarını temizledi (Güçlerinin yüzde 3.5inde idiler birde deniz taşı kelepçesi vardı ama

) eğer Shanks gelmese Kınları da geçecekti Momo'nun bir anlık ragei ile (Momo serideki en zeki kişinin yaptığı meyveyi kullanıyor ve Aramaki'nin meyvesini bozabilecek bir yeteneğe sahip) hasar aldı ama ondan sonra ciddileşip devam edecekti ki shanks ve tayfası geldi bu yüzden ayrıldı Wano'dan.
Shanks ve tayfasını karşısına almasını kimse beklemezdi zaten Amiral lobisinden ama sen bekliyordun sanırım.
Aramaki güç olarak hayal kırıklığına uğratmadı bizi sadece kutsal ejderler hakkındaki konuşması onu gözümden düşürdü.
Mama'nın evladını yemesi de sana göre başka olay, bana göre değil güç seviyesi konusu değil bu konu geyik konusu. Linlin'in rezilliğini gösteriyor aynı şekilde kaido'nun hüngür hüngür ağlaması da. Fuji yüzündeki sargıdan bile gömülüyordu bende buradan gömerim yonkouları. Bir şey uydurduğum yok mangada olan şeyler güç seviyesi tartışmıyoruz burada