Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Witch Hunter Robin

İzledin mi

• Kullanılan toplam oy
    3

Stüdyo: Sunrise
Tür: Gizem, Drama, Aksiyon, Doğaüstü, Bilimkurgu
Bölüm Sayısı: 26
Konu: Kurgusal bir evrende Dünya'da hala cadılar varlığını sürdürmektedir. Cadıları yok etmek için SOLOMON adlı gizli bir örgüt kurulmuştur. Örgütün Japonya'daki kolu olan STN-J, Japonya'daki kalan cadıları bulup yok etmekle görevlidir. STN-J'ye yardım etmesi için 15 yaşında olan Robin Sena gönderilmiştir. Robin Japonya'da doğmuş ve İtalyan rahibe manastırında kalan bir cadıdır. Seri, STN-J ajanları ile Robin'in cadılara olan mücadelesi anlatılmaktadır. (Wikipedia)

Bu animeyi daha önce görmemiştim, listeye kaydettim. Erkek karakteri Blood+ serisindeki Haji'ye çok benzettim, buradaki nasıldır bilmiyorum da o gerçek olamayacak kadar iyi bir karakterdi. Bir süredir animelerden uzak duruyordun sanki Murray.:)

Yani yazık edilmiş serilerde kafaya oynayacak serilerdendir. Uzun yıllar oldu izleyeli ama serinin neredeyse ilk yarısı birbirinin aynısı bölümlerden oluşuyordu. Seri sonradan güzelleşiyor ama bir daha gelmemek üzere erkenden bitiyor. Keşke tekrardan çekilse diye yıllardır beklerim ama tık yok. Ayrıca başlangıç müziği anime tarihinin en iyilerindendir.

Bu animeyi daha önce görmemiştim, listeye kaydettim. Erkek karakteri Blood+ serisindeki Haji'ye çok benzettim, buradaki nasıldır bilmiyorum da o gerçek olamayacak kadar iyi bir karakterdi. Bir süredir animelerden uzak duruyordun sanki Murray.:)
güncel takip ettiklerimi saymazsak oni sama-e'den sonra bir şey izlemedim sanırım

Yani yazık edilmiş serilerde kafaya oynayacak serilerdendir. Uzun yıllar oldu izleyeli ama serinin neredeyse ilk yarısı birbirinin aynısı bölümlerden oluşuyordu. Seri sonradan güzelleşiyor ama bir daha gelmemek üzere erkenden bitiyor. Keşke tekrardan çekilse diye yıllardır beklerim ama tık yok. Ayrıca başlangıç müziği anime tarihinin en iyilerindendir.
ben ilk kısmını daha çok seviyorum tek bölümlük olaylar daha çok ilgimi çekmişti, ağırdan şehri, atmosferi yaşatması hoşuma gitmişti sonrasına katılıyorum, genel hatlarıyla kötü değildi ama o kadar da ilginç bir hikaye/son sunmadı

güncel takip ettiklerimi saymazsak oni sama-e'den sonra bir şey izlemedim sanırım
Bu güzel bahar gününde işi asıp Rei ve Nanako'yla göl kıyısında randevulaşmak harika olurdu doğrusu, sonra da saat kulesine çıkıp gün batımını izlerdik.:gamyon:

Ayrıca başlangıç müziği anime tarihinin en iyilerindendir.
Güzelmiş cidden. Şarkıcıyı aratınca fazla bilgi çıkmıyor, pek ünlü biri değil sanırım.

ben ilk kısmını daha çok seviyorum tek bölümlük olaylar daha çok ilgimi çekmişti, ağırdan şehri, atmosferi yaşatması hoşuma gitmişti sonrasına katılıyorum, genel hatlarıyla kötü değildi ama o kadar da ilginç bir hikaye/son sunmadı
İzleyeli on yıldan fazla olmuştur bugün izlesem ne düşünürüm bilmiyorum ama 26 bölümün yarısını buna ayırmak bana çok akıllıca gelmedi. Seri daha akıcı olsaydı belki devam sezonu da alabilirdi ama mangasını okumadığım için emin de olamıyorum.

Güzelmiş cidden. Şarkıcıyı aratınca fazla bilgi çıkmıyor, pek ünlü biri değil sanırım.
Evet openingin sonunda ana karakterin yürüyüş kısımları falan da çok hoştu. Seriyi bitirdikten sonra yorumunu yaz mutlaka ne düşüneceksin merak ettim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık