İki puan istiyorsan vereyim, sorun yok.@Smoker Kinemon vs Kanjuro yazmak bir puan mı kazandırıyor? Bir de Denjiro vs. Orochi'den puan çıkmaz mı
Yaptığım hesaba göre numaralandırdım ama doğru mu oldu emin olamadım.
İki puan istiyorsan vereyim, sorun yok.@Smoker Kinemon vs Kanjuro yazmak bir puan mı kazandırıyor? Bir de Denjiro vs. Orochi'den puan çıkmaz mı
Yaptığım hesaba göre numaralandırdım ama doğru mu oldu emin olamadım.
Hurdacı kardeşliği hiç bir zaman bitmez@Tiksav Lee Hurdacı kardeşliğini bıraktığından beri performans düşüşü yaşıyordu zaten.
Benimkiler tek tahmin ve ilk yorum hep nokta atışı denedim yüksek puanlılar bir rakibin karşısına Wanonun yarısını yazmış.
Ne patlamışsın be sesi uzaydan duyulmuşturBenimkiler tek tahmin ve ilk yorum hep nokta atışı denedim yüksek puanlılar bir rakibin karşısına Wanonun yarısını yazmış.
6 ay yoktum piyasa da yine de beni geçememiş Allahın noobuSanji ve Zoro'yu tutturmuşsun ama bu @Jacques 'e anahtarları kaptırdığın gerçeğini değiştirmez.
Ben 5 tane yazmışım 9 puan almışım.6 ay yoktum piyasa da yine de beni geçememiş Allahın noobu
Düşman listesi:
1- Kaido
2- Charlotte Linlin
3- King
4- Queen
5- Jack
6- Who's Who
7- Sasaki
8- Black Maria
9- X Drake
10- Ulti
11- Page One
12- Basil Hawkins
13 Scratchmen Apoo
14- Kurozumi Orochi
15- Kurozumi Kanjuro
16- Fukurukuju
Kuzenim yazmış1 Luffy
3 Marco
4 Eustass Kid
5 Jimbei
6 Roronoa Zoro
7 Sanji
10,11 Kikunojo & Izo
12 Denjiro, Ashura, Kawamatsu
14 Brook
16 Raizo
17 Kin'emon
2-9-13 Karşılaşmayacak.
Ben gerçekçi davranıp yanlarına adam koydumBen 5 tane yazmışım 9 puan almışım.
Sen 15 tane yazmışsın 13 puan almışsın.
![]()
Düşün yanı her elemanın karşısına 129037457 kişi koymana rağmen 13 puan almışsın, bu noobluğun kaçıncı seviyesi.Ben gerçekçi davranıp yanlarına adam koydumWano dovuslerinin tatmin etmiyor oluşunun sebebi zatennerdeyse herkese 1v1 attirdilar ,
![]()