Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Türkçe-Yabancı Seslendirme Harikaları

Seslendirme dünyası için bir süredir tatsız haberler geliyor. Yapraklar birbiri ardına dökülüyor. Nur Subaşı, Sezai Aydın, Sungun Babacan, ve en son Ayhan Kahya'nın haberi geldi.

Nur Subaşı Şirinlerin girişini çok güzel okurdu, her yaşlı adam oydu. Sezai Aydın Fred Çakmaktaştan Rocky'e kadar sayısız karaktere ses vermişti. Sungun Babacan karizmatik yüzlerin sesi oldu. Tom Cruise, John Travolta.. Ayhan Kahya tüm dünyadaki en iyi Optimus Primedı.

rip üstatlar.
Uğur Taşdemir vefat etmiş. WCW Monday Nitro, Jimmy Nicky geyikleri neler neler.

Üzüldüm lan Allah rahmet eylesin Filinta diye bir dizi vardı Osmanlı polisiyesi tarzında rolü de efsoydu fındık sever İngiliz elçisi

İşinde çok başarılı biriydi. Böyle aniden gitmesi çok üzücü oldu. Huzur içinde yatsın.

Yeni gördüm. Çok üzüldüm. Harika bir insan ve eğitmendi. Nicolas Cage, Adam Sandler, Michael Keaton, Saul Goodman, Bojack Horseman ve sayısız reklam, belgesel ve kitap öksüz kalmış oldu. Ruhuyla konuşuyordu. Her ölüm erken ölümdür demiş ya Cemal Süreya bu o erken ölümlerden biri oldu. Huzur içinde yatsın.

Uğur Taşdemir reyisin ölmesine gerçekten üzüldüm. Çok garip, kendimi duygusuz biri sanıyordum. Gerçi bir yandan da normal. Çocukluğumuza dair anı bırakmış bir adam sonuçta. Youtube kanalında da 10-20 videosunu izlemiştim. Beyfendi adamdı kral. Allah rahmet eylesin. Bi de benim pederden 1 yaş büyük sadece. Babamla aynı yaştaki insanların ölümleri daha çok etkiliyor. 58 harbi çok düşük bir yaş günümüz için.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık