Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Yardım] Seriye Manga Okuyarak mı Devam Etmeliyim?

Merhabalar. One piece'de "One Pace" izleyerek 989. bölüme kadar geldim. Bundan sonra normal animesinden izleyip güncele kadar geleceğim. Sizce anime bitince mangaya geçmeli miyim? Daha önce birkaç manga okuma denemem oldu fakat animasyon kadar sarmıyor açıkçası. Bir yandan da güncel panellerde çıkan konuları merak ediyorum. Acaba güncel şekilde animeye devam edip, manga iyice finale yaklaşınca mı mangaya geçeyim?

Mangaya geçersen daha iyi olur çünkü güncel muhabbetlerden de geri kalmazsın çünkü OP takip edenlerin çoğu manga okuyucusu.
Aslında önceki başarısız manga okuma deneyimlerime karşın Op'de okuyasım da var çünkü mangası daha yoğun ve olay odaklı sanırım. Arada da neredeyse 1 arc fark diye tahmin ediyorum anime ve manga arasında

Mangasına alışırsan animesi çekilmez olur. Zaman atlaması civarı olsan anime giderek kötüleşiyor mangaya geç derdim.

Ama mevcut durumda zevk alıyorsan bence animesinden devam et. Her ne kadar aşırı yavaş devam etse bile kısa sürede zaten güncele geleceksin. O zaman mecburen mangaya geçersin.

Manga da çok hızlı ilerlemediği için haftalık bölüm beklemek yerine yavaş yavaş izleyerek gel bence.

Veya arkadaşların dediği gibi mangaya alışmak için en baştan renkli manga ile tadını çıkara çıkara oku. Manga okumaya alışınca renksiz okusan bile renkli gibi gelecek zaten.

Mangasına alışırsan animesi çekilmez olur. Zaman atlaması civarı olsan anime giderek kötüleşiyor mangaya geç derdim.

Ama mevcut durumda zevk alıyorsan bence animesinden devam et. Her ne kadar aşırı yavaş devam etse bile kısa sürede zaten güncele geleceksin. O zaman mecburen mangaya geçersin.

Manga da çok hızlı ilerlemediği için haftalık bölüm beklemek yerine yavaş yavaş izleyerek gel bence.

Veya arkadaşların dediği gibi mangaya alışmak için en baştan renkli manga ile tadını çıkara çıkara oku. Manga okumaya alışınca renksiz okusan bile renkli gibi gelecek zaten.
Sanırım animeyi yavaş yavaş izleyip, mangasına da baştan başlasam güncele gelene kadar epey zaman geçmiş olur. Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık