kekomancer Cuma saat 13:54'de #4,051 sinsikurt dedi ki: Karasakal'ı bir gram umursamadı. Genişletmek için tıkla ... Emin miyiz
fitnesiz yaşam Cuma saat 14:22'de #4,052 önceden kızıl köpekti ts sonrası süs köpeğinden farksız oldu diyenler var.
Sesshomaru Cuma saat 15:40'de #4,053 kekomancer dedi ki: Emin miyiz Genişletmek için tıkla ... Ardına bakmadan kaçan tic ve tayfası idi kekem.
kekomancer dedi ki: Emin miyiz Genişletmek için tıkla ... Ardına bakmadan kaçan tic ve tayfası idi kekem.
kekomancer Cuma saat 16:07'de #4,054 Sesshomaru dedi ki: Ardına bakmadan kaçan tic ve tayfası idi kekem. Genişletmek için tıkla ... Mf'de yaşadığı ptsd durumu için demiştim
Sesshomaru dedi ki: Ardına bakmadan kaçan tic ve tayfası idi kekem. Genişletmek için tıkla ... Mf'de yaşadığı ptsd durumu için demiştim
Sesshomaru Cuma saat 19:06'de #4,055 kekomancer dedi ki: Mf'de yaşadığı ptsd durumu için demiştim Genişletmek için tıkla ... 2 meyvayı tek de kullanan tek canlı, tepki normal. Korku olsa tayfasına tek gitmez idi deplasmanda hemide.
kekomancer dedi ki: Mf'de yaşadığı ptsd durumu için demiştim Genişletmek için tıkla ... 2 meyvayı tek de kullanan tek canlı, tepki normal. Korku olsa tayfasına tek gitmez idi deplasmanda hemide.